Melyik a legjobb internetes pénzkeresés módszer?
Én már kb 1 éve foglalkozom ezzel, próbáltam kaszinókat (rulett), ptc oldalakat stb...
Egyszerűen nem tudok már mit kitalálni, gondoltam megkérdez itt...
Nem tudom, aktuális-e még a téma.
Én még nem kerestem interneten, de 1-2 hónapot kizárólag ennek szenteltem az életemből, hogy kiderítsem milyen lehetőségek vannak, és a következtetésem: Igen, elvileg, és szerintem gyakorlatilag is lehet, de ez nem az a könnyű, nyomj meg egy gombot, és dőlnek a milliók című átverő oldalak. Ehhez sokat kell olvasni, képezned magad. Ahogy a való életben is lehet sok pénzt keresni, az interneten is van erre lehetőség. Felsorolom hogy mikkel lehet szerintem jó pénzt keresni a neten:
-partnerprogram (affiliate marketing): más digitális termékének (e-book, szoftver, weboldal) eladása után kapsz jutalékot.
-saját digitális terméket (infótermék, ebook, könyv zene, szoftver, weboldal): ebben a saját terméked elkészíted és felrakod pl. clickbank-ra, ahol mások segítenek neked eladni, (ők a te partnereid, de a pénz nagyobb rész a tied)
-forex, bináris opció. Valutakereskedés, és ezek különböző fajtái. A bináris opciónál csak az ártfolyammozgás irányát kell megtippelned (vagy kiszámítanod). Ha a sikeres kereskedéseid aránya magasabb mint a véletlen plusz a bróker jutaléka, akkor érdemes csinálni.
-domain nevek adása-vétele (ritka módszer, érdemes utánaolvasni: domain flipping)
Nagyjából ennyi, persze vannak kisebb apróbb lehetőségek még.
Ha érdekelnek a részletek, írj privát üzenetet!
Roulette:
Szetneztem kicsit>
Jatekpezzel minden strategia megy foleg a duplazas, de valodivaol csalnak!
Szerintem az Etoro a kulcs eleg alap es eleg csaak 50 dolar! Nezz utabaa mi ez!
Lenyeg>
Akarmit olvasol csak forumokon olvass a munka kacsan!
Itt tudsz dolgokat olvasni: [link]
Adsense / Weboldal építés / YouTube /Fordítás /Instagram pénzkeresés
Nekem ezen a weboldalon a harmadik jött be. [link] a hulladékújrahasznosítós.
Meg ez egy jó weboldal, a srác csak olyanokat rakott fel amiket már kiprobált.
Ismerősőmék abból szedik összea a pénzüket, hogy az aliexpreszről vesznek dolgokat és eladják a vaterán, mert sokan félnek kinából közvetlen rendelni.
Na abból simán meg tudsz élni havonta, de pont olyan munka mintha valaholdolgoznál, elvisz napi 5-6 órát amikor is nagyon kell figyelned
15
Biztos vagy kb 15 éves ezért nem értetted meg a választ.
Amikor internetes munkák után sóvárgunk mi magyarok akkor ne hülyítsük már saját magunkat sikeres külföldi ,amúgy is komoly intuícióval ,tudással megáldott emberek sikertörténetével.
Bírom mikor internetes pénzszerzés kapcsán egyesek nem átalkodnak szenzációs lehetőségként meghirdetni az egyébként komoly szakmai végzettséget és kreativitást igénylő webdizájn ,weblap,készítést és egyéb feszes kritériumoknak megfelelő kreatív munkát igénylő fotosopp vagy játék programozást.
Egy cégnek végzett szakmai munka nem internetes munka. Az internetes munkának az a lényege hogy a szerencsétlen melós proli munka után tudja végezni anélkül hogy évekig tanulna programozni.
Tőzsde ptc nem internetes munka ,már az internet előtt létezett tőzsde egyébként meg lutri. A ptc meg egy kitervelt csalás ahol tőlem 18e ft ot loptak el a szemétláda probux cég de aki akarja csinálja én nem fogok vissza senkit mindenki a maga kárán tanulja meg az élet rejtelmeit.
Egy biztos ha pénzt akarsz keresni akkor kamera előtt mutogathatod magad nulla befektetéssel nincs mit elbukni.
A sok hülyeség közt én is kipróbáltam a protypert ahol azzal lehet mesés pénzt keresni hogy gépelsz ,na nem úgy hogy rendes szavakat hanem kiolvashatatlan ellenőrző kódokat amik tele vannak kis nagy betű és számokkal :D minél többet begépeltél annál többet kerestél ,hamar meguntam .
Én eddig mindössze egyetlen oldalon tudtam komolyabb pénzt keresni, az összes PTC és egyéb dolgok mindössze az értékes időm elvesztegetését segítették elő.
Az egyetlen módszer ami működik nálam, az a cikkek írása / videók Youtube-n, amikbe Affiliate linkeket ágyazok be. Ezzel már nagyon sok pénzt sikerült összeszednem. A legsikeresebb Affiliate program pedig a Blogginger.com programja.
Sajnos itt nem adhatok meg Affiliate linket, de nem is ezért írok ide, hanem hogy ti is tudjatok erről a remek módszerről :)
Amilyen cikkeket lehet a Bloggingerhez írni, csak hogy néhányat említsek: webtárhely, WordPress tárhely, hogyan csinálj weboldalt olcsón, hogyan hosztolj domaint olcsón, hogyan hozz létre webáruházat olcsón, stb.
Némi angol tudás szükséges hozzá, de ez ne riasszon el ( ha még nem tudsz ), a Google Translate a barátod :)
Sikeres pénzkeresést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!