Van akinek bejött a webes pénzkeresés? Ha igen hogy, mivel, és mennyit lehet keresni?
helpyou? jól kezdődik... bocsi, de nem akarom megadni a számlaszámomat :D felejtsd el, nem erre gondoltam... a vatera jó ötlet... arra gondoltam még, hogy lehet-e olyat, hogy valamit megveszek x összegért, hozzáadok valami minimumot és túladok rajta... pl a végletekig menve tartsunk egy családi háznál, veszek egyet 10 millióért, és eladom 11-ért
majd veszek egyet 11-ért és eladom 12-ért
majd 12-ért veszek és eladom 14-ért
ha ez mind bejött hozzáadom az eddig összegyűlt pénzt és mondjuk 18 ért veszek egyet amit 20-ért adok el... később a 20 milkásat már megpróbálhatom rögtön 24-ért eladni
nemtudom bejön-e, ugyanezt persze lehet párezrekkel is, vagy pártízezrekkel, ha kicsiben megy nagyban is, nem?
Nem kérek én számlaszámot, nem olyan, igen, jól írtam le :-)
Többféle van, ami nekem már bejött, és még befektetni se kell pénzt (ha nem akarsz). Eladni se kell semmit (azokat nem szeretem, vatera kivétel, de az más).
Neten lehet pénzt keresni hirdetésekkel is. Ha van weblapod aminek van egy jó látogatottsága és azokra helyezel hirdetéseket akkor lehet keresni azzal is.
Meg persze jó üzlet az is hogy mondjuk megveszed a helyi turkálóban 200 ft-ért a márkás szép dolgokat és eladod 2000 ft-ért mondjuk a vaterán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!