Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az ACN MLM pénzkeresési...

Az ACN MLM pénzkeresési módszere átverés, vagy működő üzlet?

Figyelt kérdés
Ez az ACN által kinált MLM pénzszerzési lehetőség nem átverés?
2011. nov. 7. 20:08
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
66%

Gratula a türelmedhez! Én mbiztos nem győzködtem volna senkit. Nem kötelező MLM-ezni, ha ennyire ellene van valaki akkor ne csinálja, senki nem tart pisztolyt a fejéhez.

Egy felnőtt ember ma már utána nézhet minden cégnek könnyedén, és eldöntheti, hogy beszáll vmibe vagy sem.

De ha valaki ki akar próbálni vmilyen MLM-et, azt miért kell lebeszélni vagy félrevezetni.

Egyébként meg nemcsak kenem, eszem termékek vannak az MLM-ben, és bizony sokan jól élnek belőle.

Mégegyszer gratula a türelmedhez.

2011. nov. 22. 20:11
 52/55 anonim ***** válasza:
58%
:) Borzasztó türelmes vagyok, az igaz! :) A való életben már simán hátat fordítottam volna.. Így van, az a legocsmányabb emberi szokás, ha másokat megpróbálunk visszahúzni, nehogy többek legyenek nálunk! Sok ember úgy vág neki az életnek, hogy ha nem csinál semmit, akkor nem éri majd kudarc, tehát biztos sikeres.. :)
2011. nov. 22. 21:59
 53/55 anonim ***** válasza:
91%

"FLP-nél rendszeresen vásárolnak a munkatársaim, mivel vagy futár hozza, vagy az ismerősük, a munkahelyen veszik át. Többször is láttam ilyet, sőt én is vettem már át az ismerőstől. Soha nem volt róla semmilyen papír"

Akkor vajon ez micsoda?

[link]

Komolyan, hogy lehet valaki ennyire utolsó hazug mocsok? Ez már nem az első ilyen hazugsága.

Csak azért raktam be ide, hogyha valaki olvassa akkár lássa, hogy mennyire mellébeszél meg kamuzik össze-vissza. Ahogy ebben a topicban is ezt csinálja:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..

2012. febr. 16. 16:21
 54/55 anonim ***** válasza:
0%
Az MLM alapból egy átverés, nagyon jól írták előttem, gyakorlatilag egy legalizált piramisjáték, a terméknek csak annyi a szerepe hogy tisztára mossa a dolgot. Valójában egy ügyesen felépített pénzlopási, sikkasztási rendszer,ami a hiszékenységre és a nélkülözésre épít. Akinek van esze, messzire elkerülni az MLM cégeket.
2012. aug. 20. 20:06
 55/55 anonim ***** válasza:
11%
Amúgy jó, hogy a kérdésre is válaszoltatok. Csak gratulálni tudok. Aki meg az MLM-et védi, az ugyanolyan gyökér mint az aki MLM-es termékeket fogyaszt.
2012. okt. 20. 08:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!