Az ACN MLM pénzkeresési módszere átverés, vagy működő üzlet?
Gratula a türelmedhez! Én mbiztos nem győzködtem volna senkit. Nem kötelező MLM-ezni, ha ennyire ellene van valaki akkor ne csinálja, senki nem tart pisztolyt a fejéhez.
Egy felnőtt ember ma már utána nézhet minden cégnek könnyedén, és eldöntheti, hogy beszáll vmibe vagy sem.
De ha valaki ki akar próbálni vmilyen MLM-et, azt miért kell lebeszélni vagy félrevezetni.
Egyébként meg nemcsak kenem, eszem termékek vannak az MLM-ben, és bizony sokan jól élnek belőle.
Mégegyszer gratula a türelmedhez.
"FLP-nél rendszeresen vásárolnak a munkatársaim, mivel vagy futár hozza, vagy az ismerősük, a munkahelyen veszik át. Többször is láttam ilyet, sőt én is vettem már át az ismerőstől. Soha nem volt róla semmilyen papír"
Akkor vajon ez micsoda?
Komolyan, hogy lehet valaki ennyire utolsó hazug mocsok? Ez már nem az első ilyen hazugsága.
Csak azért raktam be ide, hogyha valaki olvassa akkár lássa, hogy mennyire mellébeszél meg kamuzik össze-vissza. Ahogy ebben a topicban is ezt csinálja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!