Az ACN MLM pénzkeresési módszere átverés, vagy működő üzlet?
Amennyiben úgy gondolod, valóban piacképes a termékük (elhiszed, hogy azt és annyiért megveszik az emberek), és nem sokallod a belépési díjat (én igen), akkor működhet.
Mondjuk nem értem, ha már MLM, akkor miért mindenféle hülye termékben gondolkoznak emberek.. Ja, nem mondom, csak gondolom, hogy az ACN terméke nem piacképes..
"Soha nem vettem részt egy MLM-ben és nem is fogok."
Akkor a véleményed megalapozatlan, az információid pedig felületesek. Én sem véletlenül nem nyilvánítok véleményt a szívkatéterezés vagy a hídszerkezet-tervezés témájában.
Ha soha nem vettél részt benne, akkor ne is adj tanácsot.
A kérdező felnőtt ember körbe tudja járni a témát és majd eldönti, mit tegyen. De kijelenteni hogy minden MLM rossz, ha nem csináltad még, felelőtlenség.
Detto, utolsó, én is tudni szeretném hol tarhálsz, kedves MLM-et védő.
Én sem vettem részt ilyesmiben, és talán azért maradtunk ki belőle, mert messziről bűzlik. Attól hogy külsős véleményünk van, az még lehet releváns. Egyébként én pont azért maradtam ki, mert utánajártam.
"Attól hogy külsős véleményünk van, az még lehet releváns. Egyébként én pont azért maradtam ki, mert utánajártam."
Igen. A véleményed pont annyira releváns, mint bármely más olyan területen kinyilvánított véleményed, amivel nem foglalkozol. Egyébként pont ugyanezért nem lettél óvónő, hentes és focista is, gondolom. Ennek mindnek utánajártál, és bűzlöttek, mi? Vagy csak az MLM szakma az, aminek ilyen "gondosan" utánajártál?!? Miért?
"tudni szeretném hol tarhálsz"
Szimpi a stílusod! Anjádban, ha már itt tartunk. Bár nem engem kérdeztél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!