Bennetek milyen érzéseket kelt a celebeknek nevezett személyek rongyrázása?
Pont tegnap kérdezte ezt a férjem a legújabb celebes műsor bemutatójával kapcsolatban.
Szerintem a magyarázata ezeknek az, hogy a célebeknél is válság van, a média próbál minél több megbízást adni nekik, hogy ne halljanak éhen. A média is jól jár, hiszen egy műsor jobban eladható, ha ismert ember van benne, mintha Terike néni, akit jó esetben ismer 50 ember. Arról nem is beszélve, hogy most mindegyik híresség olcsóbb, mint pár éve/hónapja volt.
Nem hiszem, hogy a médiának is egyfolytában a válságról kéne szólnia, viszont az az én zsebemben is kinyitja a bicskát, amikor az értelmetlen pénzszórásról szól egy műsor.
A kérdést azért tettem fel, mert úgy látom, hogy annak ellenére, hogy tényleg nagyon mély válsággal küzdő családokat látok magam körül a média ( napi szinten) , ezalatt a reggeli órákban sugárzott beszélgető műsorokat is értem olyan " sztárokat" vonultatnak fel, akiknek komolyan mondom el sem hiszem, hogy előadott álproblémájuk a földről való.
Mos tmár BEST-et is, pedig a kezdetekkor a kedvencem volt kb. kéthavonta veszek egyet, de azonnal meg is bánom.
Pont a legkritikusabb gazdasági állapotban vigyorog rám K.T. "médiaszemélyiség" és oldalakon keresztül azon kereseg, hogy mi mindent kell még tennie, hogy elkészüljön az operabálra.
Később elmondták a belépő árát is. De huszon éves nemtudom honnanjött szőke csodák napi gondjai : a milyen az aktuális trend?
smink? esküvői party? party party hátán.
Ezeket nem értem. Milyen pénzekből, mikor munkahelyet életében nem látott.
Engem nagyon bosszant! Minden idiótából sztárt csinálnak.
Az átlag ember örül, hogy megél, kifizeti a számláit ezeket meg tömik pénzzel, holott soha semmit nem tettek le az asztalra!
Ki nem állom mikor egy modell (én makettnek nevezem, mert hasonlít az igazira de mégsem az) arról panaszkodik, hogy milyen nehéz a munkája. Ha olyan nehéz lenne akkor nem csinálná. Az ilyen nyavajgó szilikonos p...csákat elküldeném pl. egy szövődébe 3 műszakban dolgozni! Az nehéz munka! Minimálbérért! Vagy szalag mellé! Fél óra alatt megváltozna a véleményük arról, hogy mi a nehéz.
Az viszont igaz, hogy van rá igény. Ha nem lenne nézettség akkor nem csinálnának ilyen műsorokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!