Bennetek milyen érzéseket kelt a celebeknek nevezett személyek rongyrázása?
Én 5 éve nem tévézek (23 éves vagyok), undorom van attól, ami a csatornákból folyik...
Az újságokat sem értem... Nem tudom miért hírértékű az, h. mondjuk Győzike fingott egyet, meg hasonlók... :S
Köszönöm szépen még egyszer a hozzászólásokat. Az ember azt kezdi hinni, hogy egyedül van azzal, hogy felemás érzésekkel szemléli a világot.
Furcsa dolgok vannak. Váláság van. Nekem azt jelenti takarékoskodunk, odafigyelünk minden kiadott fillérre. Egyszóval megjelent az életünkben A probléma. Nem mintha előtte vajban fürödtünk volna, de most tényleg szükség van. Ez nekem azt jelentené, hogy nemcsak az én rétegemen , hanem másokon is észrevehető. De nem. Szilikoncicáék továbbra is "médiasztárok" és valószínű, hogy jól keresnek, mert élnek mint hal a vízben.
Mindegy, napirendre térek efölött és kész.
Még egyszer köszi mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!