Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bennetek milyen érzéseket...

Bennetek milyen érzéseket kelt a celebeknek nevezett személyek rongyrázása?

Figyelt kérdés
Sok, nagyon sok család a létéért küzd. Ezzel szemben a média mintha tudomást sem szeretne venni a valóságról. Vagy nekünk tényleg igényünk, hogy ezt nyomassák?
2009. máj. 4. 09:43
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%

Én 5 éve nem tévézek (23 éves vagyok), undorom van attól, ami a csatornákból folyik...

Az újságokat sem értem... Nem tudom miért hírértékű az, h. mondjuk Győzike fingott egyet, meg hasonlók... :S

2009. máj. 9. 17:40
 22/23 anonim válasza:
Nem feltétlenül szalag mellé küldeném őket, bár az sem rossz ötlet, hanem mondjuk a nőket GYED-re, vagy GYES-re például. Nem lenne miből rázni a rongyot, műköröm, szilikoncici, műtött gusztustalan sz....-ós száj. Ugye nem muszáj gyereket szülni, de akinek van az tudja miről beszélek itt. A férfiakat meg munkanélkülire küldeném sok-sok időre.Előbb-utóbb rákényszerülnének egy kis fizikai munkára hogy éhen ne vesszenek. Az én páromnak az ereje sem a konditeremből származik, azt a pénzt inkább ennivalóra költjük, vagy kifizetetlen csekkekre - sajnos.
2009. máj. 11. 13:49
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen még egyszer a hozzászólásokat. Az ember azt kezdi hinni, hogy egyedül van azzal, hogy felemás érzésekkel szemléli a világot.

Furcsa dolgok vannak. Váláság van. Nekem azt jelenti takarékoskodunk, odafigyelünk minden kiadott fillérre. Egyszóval megjelent az életünkben A probléma. Nem mintha előtte vajban fürödtünk volna, de most tényleg szükség van. Ez nekem azt jelentené, hogy nemcsak az én rétegemen , hanem másokon is észrevehető. De nem. Szilikoncicáék továbbra is "médiasztárok" és valószínű, hogy jól keresnek, mert élnek mint hal a vízben.

Mindegy, napirendre térek efölött és kész.

Még egyszer köszi mindenkinek.

2009. máj. 11. 19:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!