Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bennetek milyen érzéseket...

Bennetek milyen érzéseket kelt a celebeknek nevezett személyek rongyrázása?

Figyelt kérdés
Sok, nagyon sok család a létéért küzd. Ezzel szemben a média mintha tudomást sem szeretne venni a valóságról. Vagy nekünk tényleg igényünk, hogy ezt nyomassák?
2009. máj. 4. 09:43
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Azért megnyugtató, hogy másokat is bosszant. utolsó hozzászóló fogalmazta meg legjobban, amire gondoltam.

Hát nem is tudom mit mondjak? Ez van.

2009. máj. 6. 11:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm és örülök, hogy egyetértünk!
2009. máj. 6. 14:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
:D Szép celeblányoknak nem kell fizetni csak este fagyizni eggyet:)
2009. máj. 8. 08:28
 14/23 anonim válasza:
100%
Néha mikor kapcsolgatom a tv-t és pont 1 olyan műsort fogok ki amiben "sztárokat,celebeket"mutogatnak ,a család egymásra néz és a másikat kérdezi,hogy ez KI?Milyen sztár?Ki a fene ez?Már tele a hócipőm az úgy nevezett celebekkel,akiket csak 1 kis közösség ismer,de ŐK sztárok!Na szép!Hova jutottunk,hogy már mindenkiből sztárt csinálnak aki valaki barátnője volt,sógor,koma.
2009. máj. 8. 09:13
 15/23 anonim válasza:
100%
engem teljesen hidegen hagy. jó, bevallom, én utálom az olyan "celebeket" akiknek a seggük alá lett rakva a hírnév, aztán kezdjen vele amit akar, a média meg figyeli minden lépését, és képes arról írni h elesett a küszöbben... ._.' ilyenek alatt rihannát meg miley cyrus -t értem.. meg a többi ilyen emberkét.
2009. máj. 8. 09:45
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
Attól félek, hogy ez a tömegigény... Ezt nézi a nép. Ezért ül le a TV mellé és nézi végig a reklámokkal együtt. A pénz meg ezért ömlik a csatornákhoz.
2009. máj. 8. 09:49
 17/23 lizus53 válasza:
100%
Az a baj, hogy a TV gárda saját magát szórakoztatja! Nem vettétek észre? MIndig ugyanaz az arcok. Eljutottunk oda, hogy már a nyereményeket is saját maguknak tervezik meg az összes adón. Hm. Nem is hülyék,, csak mi, mert nézzük.
2009. máj. 8. 10:10
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen müsorok végett nem nézek tv-t.Ugy kell eltalálni mikor van benne jo film.Ha meg véletlenül jo filmet adnak,belebaxák a fél orás reklámot...Vagy egy filmet leadnak 2 havonta egyszer.Hát igen,olyan mint a Galambos Lajcsi a tehetségteleneket is felemelte,csinált belölük valakit.Sokan nézik ezeket az adásokat,aztán csak bosszankodnak rajta.Ezeknek csak az kéne,amit az elözö írt.Berakni öket szallagra,aztán jol felgyorsítani a szallagot.Hogy még vakarodzásra se legyen idejük!
2009. máj. 8. 12:01
 19/23 anonim válasza:
100%
Először undort keltenek bennem és mélységes megvetést. Mostmár hidegen hagnak. Szándékosan kerülöm, hogy bármilyen szinten lássak, halljak, olvassak róluk. Meg lehet oldani. :)
2009. máj. 9. 10:32
 20/23 anonim válasza:
100%
Nem a rongyrázás a baj,hanem az,hogy már csak őket látni a TV-ben,közembert(azt is csak gondosan megválogatottat) már csak max. a Széf-ben látsz.
2009. máj. 9. 15:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!