Butaság belekezdeni a copy tradingbe? Ti belekezdenétek?
Figyelt kérdés
Sokan félnek tőle. Eleinte én is tartottam tőle. Majd egy barátom rávett, hogy csatlakozzak a több mint 4 ezer fős csapatba. Igazából az győzött meg, hogy havonta 900 ezer forintot vesz ki a számlájára. Másolják a főmufti tippjeit, napi 2x. Az esetek 99%-kában nyerő. Amikor nem nyerő, akkor kárpótol. Kamatos kamattal nő az összeg. Azóta már én is vettem ki belőle a számlámra. Volt már itt valaki ilyenben? Tapasztalatok?tegnap 19:33
1/7 anonim 

válasza:

Ez is egy átverés ahol végül megkopasztják aki belevág.
2/7 anonim 

válasza:

Én nem. Nem szeretem ha a pénzem egy vadidegen embertől függ. Mi a gari, hogy holnap nem bukja e az összeset, csak mert bepiált?
3/7 anonim 

válasza:

Nem nekem való. Nekem jobb a stresszmentes, de fix havi bevétel.
4/7 anonim 

válasza:

tőzsdén nincs 99%-so stratégia. Még buffet se tud ilyet, pedig ő azért keni vágja a dolgot.
5/7 anonim 

válasza:

:))) ha nem nyer akkor karpotol :))) biztos semmi gyanus nincs ebbe
6/7 anonim 

válasza:

Amint megprobalsz nagyobb osszeget kivenni vagy tobb mint felet amit beraktal maris jonnek a bajok :)
7/7 anonim 

válasza:

gondolom nem 10e Ft a beugró "kezdőszett" ára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!