Hol adhatnam el markas taskaimat?
Az a táska pont ugyanolyan, mint a többi. Ha vigyázol rá, szép marad, ha nem, akkor nem. Az egész ár, amit megfizetsz, az a presztízs. Meglepődnél, mekkora részt tesz ki az árából a termék önköltsége... hát még az anyagköltség.
A GUCCI nem egy termék, hanem egy imázs. Azt veszed meg. Ha ettől jobban érzed magad, hordjad. Még akkor is, ha nem tetszik :D
Nem megkeseredettek, hanem reálisak.
Egy használt táska csak egy használt táska, mindegy, milyen a márkajelzése.
Secondhand.
Aki meg megteheti, hogy új Gucci táskát vegyen, az szépen besétál a boltba, és megveszi, a hozzá illő pénztárcával együtt. Mellesleg tojik a te használt táskádra...ha vehet újat!
Szerintem jobban jársz, ha elajándékozod, legalább nem kell költeni ajándékra, és még válogathat is az illető, melyiket szeretné.
Vagy elteszed, és hátha jövőre tetszeni fog, vagy pont megy az új kabátodhoz.
De attól, hogy hisztizel, hogy így márka, meg úgy drága, még csak egy használt, más által megunt, divatjamúlt táska, és semmi több.
Igazad van, én nem érthetem ezt az érzést. Éppen ezért adok hálát az égnek, hogy olyan barátnőm van, akinek van agya...
De majd idővel te is felébredsz és rájössz, hogy vannak értékesebb dolgok is a világon, mint az, hogy milyen presztízscuccba öltözteted magadat.
most mégis ki fikázott téged te hülye p*csa?
azért, mert elmondta az igazságot, hogy tényleg a nevet fizeted meg?
ha meg amúgy sem tetszenek, akkor mi a francért vagy így fölháborodva?
eszement barom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!