Tisztességtelen piaci magatartás. Már csak így lehet megélni?
Meg egy nő hívott még tegnap, hogy biztosan emlékszem rá, tavaly segítettem kitölteni egy kérdőívet, ezért nyertem egy ajándékot, amit átvehetek az Etele u. 55.-ben, holnap 10 órakor. Csak egy előadást kell meghallgatnom.
Szóval Magyarországon csak így lehet megélni egyesek szerint? Én nem így dolgozok, és el sem tudnám képzelni, hogy valaha is az emberek megtévesztésével keressem a pénzemet.
Egy kis cégnél dolgozok, általában én veszem fel a telefont, intézek jónéhány dolgot. A "tudakozó" és "clean" nevű cégektől jövő telefonok... Na az egy külön kategória. Párbeszéd:
- XY vagyok a z Tudakozó Kft-től és az adatokat szeretném egyeztetni.
- Mennyibe kerül?
- Ez a W Kft, ugye?
- Mennyibe kerül?
- Csak az adatokat szeretném egyeztetni.
- Jó. Igen, ez a W Kft.
- Cím-telefonszám-email-weboldal-kapcsolattartó stb.
- Igen, stimmel. Mennyibe kerülne?
- Most egy akciós
- Csókolom, mennyibe kerül?
- amely tartalmazza a
- Hagyjuk a rizsát, mennyibe kerül?
- x ezer Ft+ÁFA, de...
- Köszönjük, nem kérjük. Megspóroltam volna önnek 2 percet.
Az ilyen tudakozókat meg tisztító és irodaszer cuccosokat meghallgatom, aztán elküldöm őket. Nem tudom melyik a jobb, ha feltartom, pedig már az elején tudom hogy nem kell, vagy ha türelmesen megvárom amíg tépi a száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!