Díjbeszedő "bepróbálkozik"?
Kapott a férjem a Díjbeszedőtől egy levelet, hogy "mivel tavaly pont ilyenkor nem egyenlítette ki a gáz tartozását(akkor már egy éve nem is laktunk ott), és nem reagált, ezért behajtó céghez küldik tovább az ügyét. 47ezer forintról van szó."
A probléma: bár az említett lakcímen ő valóban lakott, sose volt nevén semmilyen közmű, számla, csakis az enyémen. Nekem viszont a lakáseladáskor lett egy nullás számlám tőlük.
Az tiszta sor, hogy dokumentumokkal igazolni fogjuk feléjük, DE kérdem én, mi ez???? Próbálkozik a díjbeszedő, hátha van olyan szerencsétlen, aki 2 évvel a kiköltözése után is megtalálja a papírjait??? (az új címünket a statisztikai hivatal adta ki)
Nekem kicsit furcsa és ízléstelen. Járt már más is így?
ha sose volt a férjednek szerződése velük, akkor én hagynám, hogy bíróságra kerüljön az ügy és jót röhögnék, hogy fizetik a több százezres perköltséget
amúgy elvileg 5 évig meg kell őrizni azokat a papírokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!