Melyik ingatlanközvetítőt ajánlanátok lakáseladáshoz?
Egyiket sem.
Hirdess te magad, nagységrendekkel olcsóbban megúszod. Mindenképp írd bele a hirdetésbe, hogy tulajdonos vagy és nem közvetítő. Én vevői oldalon vagyok, de tele van a tököm a sok közvetítővel.
Sajnos igazad van 12:57.
Én már kb. egy éve próbálkozom vele, de elfogyott a türelmem. Ingatlanközvetítő lesz a dologból.
"Mindenképp írd bele a hirdetésbe, hogy tulajdonos vagy és nem közvetítő. Én vevői oldalon vagyok, de tele van a tököm a sok közvetítővel."
Mi a gond a közvetítőkkel? Mi az hogy csak közvetítőkben bíznak meg? Miért bíznának jobban a közvetítőben?
Néhány alkalommal volt dolgom közvetítőkkel. Olyan lakásokra akartak rábeszélni, amiknek köze sem volt az én igényeimhez, hiába mondtam el. A "de át lehet alakítani" megoldás nem érdekel. Egyébként azon kívül, hogy hirdetnek, sok extra teljesítményt nem láttam tőlük. És nagyon drágítják a lakásokat. Simán félmilliót dobnak egy amúgy is drága lakáson, mert az árban a jutalékuk benne van.
A jobb fajta mondjuk ismeri azt a környéket, ahova visz és tisztában alapvető technikai dolgokkal, ami a házépítést érinti, de a többség nem ilyen.
Ahhoz hogy mennyiért megy el a piacon egy lakás nem szakmai felkészültség kérdése, hanem meg kell nézni a hasonló lakások árait adott időszakban illetve a jelentkezők álltal ajánlott árból nagyon egyszerűen belőhető. (Árverés)
Mellesleg csupa kontár van a piacon, ismerősömék is elkezdtek "ingatlanozni" piacos, seftelős múlttal. Szakma nulla.
Ezen kívül még mindíg nem írtad le miért ne bíznának magánszemélyben, ingatlanosban pedig igen.
Az ingatlanosnak nem érdeke, a vevő érdekeinek képviselete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!