Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Vaterában mennyire lehet bízni?

A Vaterában mennyire lehet bízni?

Figyelt kérdés
Teszem fel van egy termék, ami villám áron mondjuk 100.000 Ft. De ha én liciten elviszem pl. 50.000 Ft-ért akkor tényleg annyiért megkapom? Mert nekem ez így egy kicsit furcsa, nem hiszem, hogy egy annyit érő terméket oda adnának ennyiért... Tapasztalatok?
2011. jún. 21. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Odaadják, ne izgulj. Azért teszik a villámárat magasra, hogy ha beindul a licit, akkor egymás ellen licitáljanak. Vagyis ilyen esetben a villámár az irreális. A vaterában lehet bízni, sőt többnyire az emberekben is. Sok adás-vételem volt már, de 50000-t nem utalnék el előre csak úgy. Inkább személyesen. Azt ezért megnézem, hogy kitől veszek. Az értékeléseket elolvasom. Ha több negatívja is van, akkor inkább nem veszek tőle. Legyél körültekintő, de alapjában véve jól működik. A feltett kérdéseddel kapcsolatban pedig nincs okod aggodalomra. Ha tiéd az utolsó licit, elviheted annyiért.
2011. jún. 21. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :)
2011. jún. 21. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
nem a vaterával kötsz szerződést, hanem az adott eladóval...és van, hogy nem adják oda a terméket és még pofátlanul negatívot is adnak
2011. jún. 21. 20:46
 4/6 anonim válasza:
100%
25-ből 24x maximálisan + tapasztalat. Annál az egynél meg hülye voltam és nem olvastam el az értékeléseket, hogy akitől vásárolok, abban nem lehet megbízni és gyakorlatilag egy becsődölt cég, de szerencsére "csak" 2000 Ft-om bánja. Talán ez lett volna a legolcsóbb vaterás vásárlásom. Hidd el, ha tényleg 100.000 Ft-ot ér és nincs minimálár akkor sajna a licit utolsó pár percében még sokat fog nőni az ára. Ha a 100.000 egy amolyan álma az eladónak, de valójában annyiért már boltban is megkapnád, akkor meg zokszó nélkül oda fogja adni 50.000-ért. Van lehetőség beállítani minimálárat, amelyik eladó ezt nem teszi, vállalja a kockázatot, hogy esetleg áron alul ad el valamit.
2011. jún. 21. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jún. 21. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó eséllyel odaadják annyiért, ha az az utolsó licit (ugyanis erre szerződtetek).

Sokszor lehet 1 Ft-ért is termékeket venni, olyankor vigyoroghatsz a találkozón és megkapod ingyen a cuccot.

2011. jún. 22. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!