Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a zsibvasar....

Mi a véleményetek a zsibvasar.hu-ról? Tapasztalatok, észrevételek. Minden érdekel! A vaterában egy kicsit csalódtam, ezért azon filózok hogy itt adnék-vennék.

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Nem akarlak elszomorítani,de ott is emberek adnak el-vesznek,ergo ott is csalódhatsz. Ráadásul nem annyira ismert,elterjedt. De te tudod. Próba szerencse.
2009. dec. 24. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik a zsibvásár. A legtöbb fontos funkció megvan benne mint a Vateránál. Kicsit máshol kicsit másképp lehet elérni a funkciókat de meg lehet szokni. Én is teljesen otthagytam a Vaterát. Illetve szoktam még ott venni ezt azt, amit a Zsibvásáron éppen nem találok. Lehet hogy vissza fognak esni az eladásaid. Nekem úgy harmadára, negyedére esett az eladott termékeim száma havonta. De ez attól is függhet mivel foglalkozol. Viszont mivel teljesen ingyenes a Zsibvásár (jutalék sincs) ezért nagyobb haszon marad az eladások után. Úgyhogy azt is mondhatjuk, hogy sokkal kevesebb munkával van némileg kevesebb hasznom. De családi okok miatt egyébként is kevesebb időm van aukciózással foglalkozni, úgyhogy nekem pont jókor tűnt fel a Zsibvásár.

Egyébként az az érdekes hogy venni is szinte már csak a Zsibvásáron veszek. Az asszony is teljesen átszokott rá. Keresett babaruhát és végül mindent a Zsibiről vett meg.

2009. dec. 25. 23:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Konkrétan azért nem szimpi a vatera, mert 2 napja inaktíváltak,ezt kifogásoltam egy mailban áztán még írtam nekik.Válaszra sem méltattak.pedig én semmilyen szabálytalanságot nem követtem el.Hogy lehetséges ez?

A párommal arra gondolunk hogy ez csa tévedés lehet.Ők azt írták,hogy már többször figyelmeztettek,de közben ilyen nem volt:(Nem értjük...Szerintetek?

2009. dec. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!