És igen, kényelmesebb gyereket nevelni, mint megszakadni + azért enni, hogy legyen erőd dolgozni.
Az éhbérből!
Ki a franc foglalkozik ma veled, hogy mennyire vagy művelt meg OKOS?!
Amíg kihasználhatják a munkaerődet, addig igen, továbbá senkit nem érdekel!
2009. márc. 25. 19:56
22/31 anonim válasza:
Sajnos a romák több támogatást kapnak, mint a többiek.Ezt normális országokban rasszizmusnak hívják.Ezért van ma magyarországon megélhetési gyerek csinálás.
2009. márc. 25. 21:58
23/31 anonim válasza:
A válaszokat átnézve szerény véleményem szerint a kérdező a leg primitívebb, ugyanis a kedves válaszadó nem konkrétan 1 személyre utalt, és hát a MAGYAR ismeri a mondást : akinek nem inge nem veszi agára!!! Ha csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna! Az a borzasztó, hogy én magyarként nem vállalhatok gyereket, mert a te 1,2,3....10 gyerekedet "nevelem".Amúgy minek teszel fel kompromitáló kérdést, ha tudod a választ és miért sértődsz meg, ha tényleg igazunk van? Szívem szerint még az alanyi jogon járó juttatást sem adnám meg olyanoknak, akik azért szülnek, hogy pénzt csináljanak a gyerekből. Még jó hogy szigorítani fogják a törvényt. Nem lesz értelme az "osztódásnak"! Szeretném kiemelni ismét: AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA! :)
2009. márc. 28. 07:48
24/31 anonim válasza:
Szerintem + ébredj fel, bilibe lóg a kezed!
2009. márc. 29. 20:30
25/31 anonim válasza:
engem ott bosszantott fel a kérdező,h kérkedik azzal h mivel roma,több támogatást kap... Undorító dolog. Emléxem az én anyukám semmilyen segélyt nem kapott és tök egyedül fel nevelt engem meg tesómat. Pedig aztán elég szar helyzetbe voltunk,mégis sikerült neki iskoláztatni,ruháztatni,meg ilyenek. De ha persze mi is romák lennék,akkor már kaptunk volna segélyt meg minden,mert mi is HÁROM H-sok lettünk volna. Csak a roma lehet halmozottan hátrányos helyzetű,vagy mi?
Amugy nincs semmi bajom a cigányokkal,mert igenis vannak köztünk normálisak,de az ilyenektől mint a kérdező felmegy bennem a pumpa...
2009. márc. 30. 10:45
26/31 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
40 ezer / hó?!
És abból neveljen fel egy gyereket vki?!!
Egy gyereket szülni tényleg nem érdemes..."
Én szerintem senki nem mondta h ebből neveld fel..tessék elmenni dolgozni amint lehet és nincs gond...
2009. márc. 30. 11:56
27/31 anonim válasza:
"Szívem szerint még az alanyi jogon járó juttatást sem adnám meg olyanoknak, akik azért szülnek, hogy pénzt csináljanak a gyerekből."
Akkor már sokkal egyszerűbb ,ha kimondjuk. Cigánynak nem adunk segélyta,csak magyaroknak. Mert kb ennyi a hozzászólásod értelme.
2009. márc. 30. 15:06
28/31 anonim válasza:
Szerettem volna bővebben kifejteni milyen ostoba,primitív levelet kaptam privátban a kérdezőtöl,de rájöttem,nem hergelem fel magam. Lényeg az,hogy közli nekik legalább van eszük és kihasználják a lehetőségeket. Én meg csak annyit fűznék hozzá,hogy eddig nem voltam rasszista. Ez most változott!!! Ja és nem szégyellem. Én még 40ezret sem adnék.Sőtt lehet erős ezt kiírnom,de ha nem tetszik nyugodtan fogd a "putyerkád" és mehetsz Isten hírével!Nem sírnék utánnad!Hozzá tenném a gyerekkori legjobb barátnőm roma származású,de olyan rendes család,hogy sok Magyar megírígyelheti.Csak azért mondom,hogy tudjátok nem vérbeli elítéléseim vannak,hanem ezt az érzés a közelmúlt eseményei ja és persze a provokáló kérdező váltotta ki belőlem.És felhívnám figyelmed te kedves 3H-s, hogy ez a fórum nem az ilyen kérdéseknek lett kitalálva.Legközelebb inkább menny a hivatal elé kunyizni,szitkozódni......és ezennel lezáro,mert nem szeretnék eldurvulni.
2009. márc. 31. 07:24
29/31 anonim válasza:
Kedves előző!
Téged elég könnyen lehet befolyásolni,ha egy esetleges provokációnak így felülsz,és emiatt rasszista leszel.
Gondolj bele,ha így van,akkor alanynak sem kell lennie,hogy valakiket származásuk alapján gyűlöljünk.
2009. márc. 31. 10:01
30/31 anonim válasza:
Pont ezért írtam , hogy vigyázzatok a kérdezővel, mert privát gyűlölködő eamelt küldözget, úgy látom másnak is küldött.Amúgy 3 gyereke van, nem egy... Lehet hogy felvilágosították egy pár dologról, vagy nem is ő írta azt az "intelligens" választ, hogy Únió meg ilyenek. Különben eddig én se voltam rasszista, de ezek után... Minden tiszteletem azoké dolgozni szerető, és tudó , tisztességes romáké, akiket az ilyenek miatt vesznek egy kalap alá a többivel./ ők saját maguk is utálják,és megvetik a c.-at/ A kérdező minden szavából süt a nem cigányok ellen való gyűlölet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!