Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » El mennétek külföldön,,roma,,...

El mennétek külföldön,,roma,, csalädhoz takaritani? Nem a legtöbb pénzt adnäk meg, söt a miniumot. Tartok valamitöl. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 22:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelműen nem. Eszedbe ne jusson, találhatsz sokkal jobbat is.
2009. júl. 30. 22:49
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de érdekelnek mäss vélemények is

hogy miért is nem?

Indokok.

2009. júl. 30. 22:59
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

NEM!

Olyan családhoz meg egyáltalán ne menj dolgozni, akikkel kapcsolatban rossz érzéseid vannak!

2009. júl. 30. 23:07
 4/14 anonim válasza:
90%
Én csak azt mondom én soha nem csalódtam a megérzéseimben!! Hallgass rájuk nem hülyeség. Na meg most nem azért... de megláttam már eleve a roma szót... Csak ez az egy lehetőséged van? Mit szeretnél csinálni?? Miért nem próbálod meg máshol?? Én Londonban vagyok nannyként. Megpróbálhatnád itt... és itt vannak helyek ahol jól fizetnek. Vannak kifejezetten bentlakásos takarítós, vagy gyerekvigyázos... blabla... munkák.
2009. júl. 30. 23:18
 5/14 A kérdező kommentje:

èrtem akkor egyértelmünek veszem a välaszokat ,hallgatok rätok.ès nagyon köszönöm a segitségeteket,Az utolsonak és te ott kint Magyar vagy ,miota vagy kint?

ès téged privätba hogyan érhetlek el?

2009. júl. 30. 23:22
 6/14 anonim válasza:
88%

Szerintem is felejtsd el. Ismerősöm négereknél volt angliában dadus, de nem birta csak 1 hónapig, azt mondta nagyon alpáriak. Pedig nem szegény család volt.

Titta náciak lett ez a topik :)))))

2009. júl. 30. 23:38
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Csak annyit kérdeznék,hogy melyik népcsoport körében elfogadott a csicskáztatás?Eszedbe ne jusson,mert a végén te is erre a sorsra jutsz,esetleg kereset kiegészitéseként kiraknak a kocsisorra,vagy szimplán eladnak.
2009. júl. 30. 23:42
 8/14 anonim válasza:
90%
Itthon elmennél? A cigánysztoság külföldön is cigányság. Nem mennék el, biztos, hogy nem.
2009. júl. 31. 02:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném meg köszönni az eddig érkezett kommenteket.Igazän hasznosak.Värom toväbbi kommenteket is .Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 31. 07:05
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem se! Ismerve a természetüket, bármikor és bárhol képesek megölni bárkit...! Ha milliókat fizetnének én akkor se vállalnám be!
2009. júl. 31. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!