Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyedülálló roma nő egy...

Egyedülálló roma nő egy újszülöttel milyen támogatásokra számíthat az államtól?

Figyelt kérdés
Kérem, csak olyanok írjanak, akik érdekeltek, vagy tanulták.
2009. márc. 23. 19:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyes, családi pótlék mindenképpen jár.
2009. márc. 23. 19:39
 2/31 A kérdező kommentje:
Ezek összege?
2009. márc. 23. 19:54
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
A kettő együtt olyan 40ezer forint körül van. 28500 a GYES, a családi pótlék meg kb. 12ezer forint. De egyedülállóknak talán párezer forinttal még több is.
2009. márc. 23. 20:34
 4/31 A kérdező kommentje:

40 ezer / hó?!

És abból neveljen fel egy gyereket vki?!!

Egy gyereket szülni tényleg nem érdemes...

2009. márc. 23. 20:45
 5/31 anonim ***** válasza:
88%
Dolgozni kell legalább félévet a szülés előtt, és akkor jár GYED is, ami a munkabér 70%-a. Amúgy meg nem értem a kérdést, miért kellene egy roma nőnek más támogatást kapnia, mint a fehér anyukáknak?
2009. márc. 23. 20:49
 6/31 anonim ***** válasza:
89%
Mellesleg, ha valakinek egyáltalán nincs jövedelme, mi a fenére vállal be még egy gyereket is?
2009. márc. 23. 20:53
 7/31 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy pont azért! Sőt, nem hiszitek el, van olyan, aki terhessége alatt üti a a hasát ,vagy egyéb mást csinál, hogy fogyatékos gyereke szülessen, mert akkor többet fizet az állambácsi! Ezt védőnőtől hallottam, úgyhogy sajnos igaz. Egyébként meg az is diszkrimináció lenne, ha csak azért mert valaki roma, több állami juttatást kapna!! Csak ezt pozitív diszkriminációnak nevezik! Ezeket el kellett mondanom, akkor is ha lepontozást kapok, nem zavar!
2009. márc. 24. 08:01
 8/31 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Válaszod sértő és megalázó, azt hiszem a moderátorok figyelmébe fogom ajánlani.

Mellesleg, ha igaz is, amit leírtál, szép kis védőnőtök van, aki kibeszéli a hivatali titkokat.

Tévedsz, ha azt hiszed, minden roma ilyen primitív

( hát, Te se vagy különb, a hozzáböffentésed alapján, meg kell hagyni.), vannak az általad említett verziónál sokkal rafináltabb módszerek is, ahol nem kell gyereket ütni, se intézetbe dobni, de nem fogom egy ilyen buta paraszttal itt az oldal hasábjain keresztül megosztani.

:P

Pá - pá!

2009. márc. 24. 11:29
 9/31 A kérdező kommentje:

+ komment - és az se érdekel, ha én röpülök:

direkt azért tettem fel a kérdést, mert kiváncsi voltam, hogy rászálltok - e arra a témára, hogy "roma".

Hát, nem tévedtem!

Egyébiránt - a kételyek eloszlatása végett - tényleg többet kapunk mi romák, mert "HÁROM H" - sok vagyunk.

Szociológia, aranyom!

Olvass utána, mielőtt még osztanád azt észt!

2009. márc. 24. 11:33
 10/31 anonim ***** válasza:
59%
Miért kapna egy roma nő több támogatást, mint egy magyar! Most akkor én is rohanjak állambácsihoz, hogy a cigány többet kap és ez számomra nézve negatív diszkrimináció??? Mert TI ezt csináljátok! Ha elhangzik egy magyar szájából az hogy cigány, már mentek "sírni",hogy rasszista magyar! Pedig csak annak nevezlek ami vagy!
2009. márc. 24. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!