Egyedülálló roma nő egy újszülöttel milyen támogatásokra számíthat az államtól?
Olvasd már el a kommentemet, hogy mire vonatkozott, jó?
Vita részemről lezárva, nem érdekel, hogy háborogtok azon, ami köztudott és egyértelmű, hogy mi romák igenis több támogatásban részesülünk, mint TI.
Sorry!
De, ha nem hiszed, olvassál már utána, hogy mennyi az annyi amikor azt a szót hallod, hogy HALMOZOTTAN HÁTRÁNYOS HELYZETŰEK Uniós támogatása.
Egyébként TI mind azt csináljátok, amit leírtál, nem az államot szidjátok, mert velünk bőkezűbb, hanem MINKET, mintha bármiről is tehetnénk.
Például arról, hogy Te rosszindulatú, provokatív és mellé még elég buta is vagy!
Talán el kellene/kellett volna menned dolgozni, akkor nem lennél "Három H"!!!Vagy direkt csinálod ugye?
Esküszöm, hogy a legközelebbi népszámláláskor cigánynak vallom magam, majd akkor elmondhatom én is, hogy halmozottan hátrányos helyzetű vagyok! Szülök majd vagy "nyóc" gyereket "oszt jó" megleszünk!
A provokálást pedig te kezdted már a kérdés kiírásával, amikor kiemelted, hogy "roma" vagy!!!
Én nem akarok döntőbíró lenni, de szerintem meg ti provokáljátok folyamatosan a kérdezőt.
Ő már az elején lezárta a "vitát", de ti annak ellenére is írtok neki mindenféle áskálódó, szapuló szöveget.
Akinek pedig e - mailezett, Neked üzenem:
Ha egyszer már publikus az e-mailed, igenis vállald fel, hogy kapsz hideget - meleget is, mert ez az oldal arról szól.
A moderátoroknak pedig ne ajálgassál senkit, mert te kezdted a "cigányozást" ja + a Te privát leveleid csak Rád tartoznak és SENKI MÁSRA!Na, nehogy már ezzel érveljél, mivel mással nem tudsz, Ti piszkálódtok most is!
Ez most ismét előítélet akart lenni a helyesírással meg a műveltséggel kapcsolatban, hogy minden roma, aki hátrányos helyzetben van, csak buta és rossz helyesírású lehet?!!
A provokáció ott kezdődött - sztem - hogy "Minek szül, aki sz*r helyezetben van?"
A válasz írója nem a kérdezőnek adott éppkézláb választ, hanem várta a sok hasonló, negatív lekicsinylő dumát ( "Annak nevezlek, ami vagy..." )Durva, nem?
Ezen kéne talán elgondolkodni!
Tévedsz!
Te magyarként kapcsolatok útján - és mellesleg a tudásod, munkád - által jutsz előrébb, meg úgy, hogy másokat elnyomsz, na, úgy keresel olyan méltányosabb összeget, aminél már elmondhatod magadról, hogy tényleg érdemes dolgozni!
De addig, amíg a minimálbér a béka s*gge alatt van, bolond lenne elmenni dolgozni az, aki nem keresne többet, vagy, ha keresne is, kisz*rná, élni meg már nem tudna normálisan belőle, mert másra nem elég az átlagkereset!
Ébresztő!
Nem veszed észre, hogy a gazdasági helyzet taszigál mindenkit lassan ebbe az irányba?!
Nem csak romákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!