Mit lehet tenni ebben az esetben? Párom barátja, a párom nevére lízingelt egy autót, de közben meghalt.
Figyelt kérdés
A párom barátjának az édesanyja ezidáig fizette rendesen a havi törlesztőt, de most anyagi gondjai vannak .... A csekk ide jön a mi címünkre, de most már a harmadik csekket sem hajlandó átvenni tőlünk a hölgy, ezáltal nincs fizetve. Mit lehetne tenni?2011. jún. 11. 21:14
51/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kinél van a szerződés, de ha véget ér a mosolyszünet a párommal, akkor megkérdezem, de netre nem tenném fel. Ha megtisztelsz egy email címmel, vagy nem is tudom, hogy legyen ... Kissé szétszort vagyok. örülnék, ha valaki értelmesebb is beleolvasna ....
2011. jún. 12. 17:02
52/53 A kérdező kommentje:
A szerződés nincs nálunk sajnos. A barát anyjánál van. De valahogyan megszerzem.
2011. jún. 12. 17:17
53/53 tetro válasza:
szerződést a hitelintézet elvileg köteles kiadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!