Mit lehet tenni ebben az esetben? Párom barátja, a párom nevére lízingelt egy autót, de közben meghalt.
Lemondani a lízingszerződést, visszaadni az autót és lenyelni a 3 havi ki nem fizetett részletet.
Ja és soha többet senkinek a sarát nem venni névre.
Pattogni nem érdemes, mert okirathamisítás, amit műveltetek.
Sosem értettem,hogy valaki miért csinál ilyen hülyeséget,hogy a saját nevére csinál egy csomó adósságot,és ezt tálcán adja át a másiknak.
Jól írták előttem.Vissza kell adni az autót,és tudomásul venni,hogy az eddig befizetett összeg elmegy.
Dehogynem, pont ezt hívják okirathamisításnak.
Úgyhogy mindenhol az a szituáció áll fenn, hogy TI lízingeltek egy autót amit KÖLCSÖNADTATOK a havernak, aki totálkárra törte és meghalt benne. Az adósság a tietek.
De a lízingelt autókra valóban kötelező tudtommal a casco, a casconak meg pont az a lényege, hogy önrész felett akkor is fizet, hogyha a sofőr volt a hibás!
így jártatok. De áruld már el nekem, mi volt a biznisz nektek abban, hogy ezt bevállaltátok?
Nem dühöngeni kell, hanem gondolkozdni. Lehetőleg még mielőtt belementek egy ilyenbe. Ez a tanulópénz, sajnálatos, hogy ilyen sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!