Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Eladtam valamit, fenyegetnek,...

Eladtam valamit, fenyegetnek, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Eladtam valamit Vaterán, amiről kiderült nem eredeti!(NEM ÍRTAM KI AZ AUKCIÓRA HOGY EREDETI, ÉS AZT SEM HOGY NEM EREDETI) A vevő állítja ha nem fizetem vissza beperel.

Mit tehetek? Visszafizetni nem akarom!

2011. jún. 9. 11:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, még egy, hogy jött rá, hogy nem eredeti?
2011. jún. 9. 13:29
 12/19 anonim válasza:
jobb lenne tudni hogy milyen termékről van szó
2011. jún. 9. 13:46
 13/19 anonim ***** válasza:
A kérdező egy percig nem vitatja, hogy hamis a termék amit árult... Innentől kezdve szerintem nem attól kéne félni, hogy a vevő átveri.
2011. jún. 9. 14:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne fizesd vissza, pereljen be (úgysem fog).

Ha be is perel azt is elbukja!

Azért mert nem személyesen vette át, hogy megnézze, pénztártól való távozás után meg nincs reklamáció amennyiben a termék nem hibás. (ha eredeti, ha nem)

2011. jún. 9. 14:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Egy Gucci napszemüvegről van szó!
2011. jún. 9. 14:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:06

Miért kell hülyeségeket írni?

Gondolom a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletről (távollévők között kötött szerződéseket szabályzó rendelet) még hírből sem ismered igaz?

Simán feljelentheti a vásárló a RENDŐRSÉGEN az eladót, nem kell egyáltalán polgári perre vinni az ügyet. A rendőrség amúgy is imádja az ilyet, nyomozás nélkül egy megoldott ügy, +1 strigula, egy 30.000-es büntetés az eladónak és ha nagyon kekeckedik még meg is sz0patják.

Az eladó is akkor jár a legjobban ha gyorsan visszaveszi és vagy lenyomja a torkán annak akitől vette vagy felnyomja olcsóbban kínai guccsiként vaterára, a cigányok úgyis meg fogják venni...

2011. jún. 9. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Vaterán ha én eladok valamit és a vevőnek minőségi kifogása támad, szó nélkül visszavásárolom a terméket. Ennyi gerincesség legyen már az emberben, főleg ha tudja hogy vaj van a fején, utánzatot adott eredeti helyett! Én is pipa lennék!
2011. jún. 9. 17:15
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
A Gucci név szerepelt a termékleírásban? Ha igen, szopacs van!
2011. jún. 9. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha így adtad el, hogy "Gucci napszemüveg", akkor inkább vedd vissza, mert ez tényleg balhés...
2011. jún. 10. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!