Eladtam valamit, fenyegetnek, mit tehetek?
Eladtam valamit Vaterán, amiről kiderült nem eredeti!(NEM ÍRTAM KI AZ AUKCIÓRA HOGY EREDETI, ÉS AZT SEM HOGY NEM EREDETI) A vevő állítja ha nem fizetem vissza beperel.
Mit tehetek? Visszafizetni nem akarom!
Ne fizesd vissza, pereljen be (úgysem fog).
Ha be is perel azt is elbukja!
Azért mert nem személyesen vette át, hogy megnézze, pénztártól való távozás után meg nincs reklamáció amennyiben a termék nem hibás. (ha eredeti, ha nem)
ma 14:06
Miért kell hülyeségeket írni?
Gondolom a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletről (távollévők között kötött szerződéseket szabályzó rendelet) még hírből sem ismered igaz?
Simán feljelentheti a vásárló a RENDŐRSÉGEN az eladót, nem kell egyáltalán polgári perre vinni az ügyet. A rendőrség amúgy is imádja az ilyet, nyomozás nélkül egy megoldott ügy, +1 strigula, egy 30.000-es büntetés az eladónak és ha nagyon kekeckedik még meg is sz0patják.
Az eladó is akkor jár a legjobban ha gyorsan visszaveszi és vagy lenyomja a torkán annak akitől vette vagy felnyomja olcsóbban kínai guccsiként vaterára, a cigányok úgyis meg fogják venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!