Jár valami annak a gyereknek?
Utólsó vagyok: miért az osztozkodáson gondolkodsz? Ha megalapozottnak, stabilnak gondolnád a kapcsolatotokat, akkor nem merülne fel az osztoszkodás. Ha viszont felmerül, én átgondolnám ezt az egészet alaposan.
Amúgy azt sem gondolhatod komolyan, hogy minden a te neveden lesz, ugye? Ha ő is dolgozik a házért, ha ő is tesz bele tőkét, együtt éltek benne, együtt fizetitek a költségeit, akkor nem várhatod, hogy neki ne legyen köze hozzá.
Ne haragudj, de neked nem való gyerek!
Aki simán elnézi, sőt normálisnak tartja,hogy a pasija nem látogatja, nem segíti a gyerekét, annak nem való gyerek!
Bocsi, nem az utólsó, hanem a 12.09-es voltam.
Ja és ha együtt éltek, még házasoknak sem kell lenni ahhoz, hogy néhány év után közös tulajdon legyen mindenetek. Akkor pedig bizony örökölni fog az a másik kisgyerek is. És tudod mit? Meg is érdemli, hogy örököljön. Ha már így megverte a sors szegényt, hogy nem kapott egy tisztességes apát, akkor legalább anyagilag kapjon valamit, hátha ő jobban használja fel, mint ti.
Nem lesz közös mindenük, azért ilyen butaságokat ne írjunk már!
Hát ettől függetlenül én anya létemre, még csak szóba sem állnék egy olyan pasival, aki csak megcsinálni tudja a gyereket, aztán meg magára hagyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!