Jár valami annak a gyereknek?
Az indokotokat nem kommentálom, azt megteszik majd mások helyettem. Akikkel egyébként egyet is értek.
Na de a kérdésedre: nem, a te tulajdonodhoz semmi köze annak a kisgyereknek, de ha a párod csak egy százalékban lenne a tulajdonosa, akkor az ő része után már járna a kicsinek is.
De miért nem látta?? Nem le se szarta a saját gyerekét!
Ha megcsinálni meg tudta, akkor az pénzéből is jár neki!
Bár gondolom, akkor eddig egy fillért se látott tőle csóri gyerek!
Szépek vagytok!
És az a gyerek önszántából nem látja az apját? Ugye nem akarod azt mondani, hogy úgy bújt ki az anyjából, hogy én köszi, de nem vagyok kíváncsi az apámra!?
Ha ez nem kamu kérdés, remélem, hogy a párod még nagyon keservesen megbánja, hogy eldobta magától a saját vérét és te egészen biztosan meg fogod bánni, hogy így tudsz beszélni egy ártatlan kisgyerekről. Ugyanis nem tudom, gondoltál-e arra, hogy az emberek alapvetően nem változnak. Tehát ha simán elhagyott egy gyermeket, semmiféle biztosíték nincs arra nézve, hogy nem teszi meg ugyanezt a közös gyerekeitekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!