Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mit tehetek? Teljesen...

Most mit tehetek? Teljesen ellátatlan lettem, Munkaviszonyt betegségeimre hivatkozva nem találok, a csekkeket hogyan adjam fel?

Figyelt kérdés

évig rokkant nyugdíjas voltam, magas vérnyomás, szív érrendszeri betegségekkel, az ORSZI a februári javaslatában megszüntette a továbbiakban a rokkant nyugdíj jogosultságom, azt mondta lesz munkalehetőségem.Azóta 9 munkáltatónál voltam felvételkor az üzemorvos írásban alkalmatlan minősítést adott a magas vérnyomás miatt, Még portásnak sem vettek fel pedig vagyonőri igazolványom van. Az összes iratokat megküldtem a Kormánynak, azt válaszolták ez ügyben nincs beleszólásuk. Addig keresem a munkát amíg ez sikerülni fog, így a havi csekkeket sem tudom feladni, a villanyt , a gázt , a kábel tv kikapcsolták a szolgáltatók, a hitelemet sem tudom fizetni az ügyben a házam árverezését emlegetik.Mit tehetek ez ügyben? Van értelme tovább így élni? Az ORSZI nél azt mondták szó szerint írjam meg ezt az Orbán Királynak Ö rendelte el , amit be kell tartani.

Várom a megoldási javaslatokat, amíg szíven nem szúrom magam.

2011. ápr. 19. 10:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
kedves előző,miért kéne segíteni? felnőtt ember,tudja képviselni az érdekeit. A hócipőm tele van, hogy a fél ország gyereknek képzeli magát akinek fogni kell a kezét. Azok az idők elmúltak. tenni kell azért amit akarsz
2011. ápr. 19. 21:35
 32/40 anonim ***** válasza:

Hm, ha otthon ülnék és sírdogálnék, nyilván nekem se lenne állásom.

Gondolom inkább az a baj, hogy nem akármi felel ám meg a kérdező (és számtalan sorstársa) kényes ízlésének.

Az a benyomásom, hogy a kérdező is inkább csak politizálni akar egy jót, mint munkát találni.

2011. ápr. 20. 10:54
 33/40 A kérdező kommentje:
Könyörgöm akik arra hivatkoznak hogy mert nem akarok dolgozni, kérem segítsenek munkahelyet keresni azt közöljék az oldalon melyik munkáltatók keresnek dolgozókat, s milyen feltételekkel. Köszönöm a segítségeteket.
2011. ápr. 20. 11:29
 34/40 anonim ***** válasza:

Az ország melyik részén laksz?

Bármilyen hihetetlen valahol komolyan veszik az orvosi vizsgálatot,ha kicsit betegnek tűnik alkalmatlan.Esetleg a volt munkahelyeden?Forgalmista,tartalék sofőr(nem tudom mi a normális megnevezése)?

2011. ápr. 20. 12:24
 35/40 A kérdező kommentje:
Mint ahogy azt írtam magas vérnyomás miatt vagyok mindenhol alkalmatlan az üzem orvosok szerint ezt írásokban is kiadták részemre, egyébként Borsod Megyében lakom, de oly annyira kevés erre felé a munka lehetőség, talán az országban a legnehezebb.
2011. ápr. 20. 15:33
 36/40 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én tudok munkahelyet neked mivel borsodi vagy ajánlom a Bosch-t vagy a Jabil-t.Gondolom ismered ezeket a cégeket!A Jabilban például meglehet beszélni a dokival a dolgokat!(sok beteg ember dolgozik ott is)Hajrá ha ülsz nem jutol előrébb!

2011. ápr. 20. 20:49
 37/40 anonim ***** válasza:
Ja szóval borsodi vagy...az más mert tényleg kevesebb a munka.De ott a jabil,a bosch,ja és van a csoki(a kinder)(illetve a nestlé)ahova direkt olyan embereket vesznek vel akik az eü problémájukból adódva hátrányos helyzetűek,de még tudnak dolgozni!!!!Ott próbálkozhatnál!!!
2011. ápr. 21. 08:27
 38/40 anonim ***** válasza:
azt mindenkinek írom,hogy borsodban a legsz@r@bb a helyzet.Olyan szegénység van ezen a környéken,hogy azt sokan elsem tudják képzelni.Itt az emberek napról napra élnek.Akinek van munkája az rengeteget dolgozik..de rohadt keveset keres.Akinek meg nincs munkája az megy a sűllyesztőbe szó szerint!Mindennapos,hogy valahol lekötik a vizet..a gázt..a villanyt
2011. ápr. 21. 08:35
 39/40 anonim ***** válasza:

Jó, Borsodban persze szegénység. Nyilván nem ismerem az ottani viszonyokat, ez igaz. De vajon attól, hogy itt beszélgetünk, megoldódik a kérdező gondja?

Én hat évi egyetem után kettő állásban keresek egy gyenge pályakezdő fizetést, akkor most sírjak?

Önkormányzat, közterületfenntartás, kertészet, bolti kisegítés? Takarítás? Itt a tavasz, a segély mellé lehetne feketén ház körüli munkákba besegíteni, az is csak pénz, ha nem is állandó munkaviszony.

2011. ápr. 22. 11:20
 40/40 anonim ***** válasza:
Kedves Palm!Borsodban nem fog találni olyan helyet ahol szükség van kert körüli munkára vagy takarításra.Olyan szegénység van,hogy az ilyen dolgokat megoldja mindenki maga!
2011. ápr. 22. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!