GLS futárnak adjak borravalót?
Figyelt kérdés
azért kérdezem, mert maga a futárszolgálat dija is elég sok már...2011. márc. 30. 09:46
1/4 anonim válasza:
A borravaló adását ne mástól kérdezd! Azt neked kell eldöntened! Ez egy olyan honorárium amit azért adhatsz, ha elégedett vagy a szolgáltatás minőségével pontosságával, de legfőképpen a személlyel akivel találkozol. Ezzel tudod kifejezni a saját személyes megelégedettségedet! Ha elégedett vagy és megteheted adjál, ha nem akkor ne adjál! Ennyire egyszerű!
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne. Vagy csak akkor, ha a postásnak is adsz ajánlott levél érkezésekor.
3/4 anonim válasza:
Akkor adhatsz esetleg, ha gyakran visszatérő vendég lesz nálad a futár, és esetleg számítasz tőle valami pluszra is. Tehát mondjuk hogy szóljon reggel, ha csomagod van, vagy hogy mindenképpen 8 és 9 között hozza ki, ilyenek.
4/4 anonim válasza:
Ha akarsz adjál, ha nem akkor ne.
Én szoktam adni minden futárnak/postásnak egy százast amikor hoz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!