A Tápfutár.hu futárnak mennyi borravalót illik adni? :D
10% borravalót szokás adni, nem 20-at...
De nem kell szigorúan betartani. Én amikor kb. 10ért rendelek kutyatápot, kb. 500Ft borravalót adok. Egy ezrest sokallanék erre.
Én egy ezresért órabérbe 50 kilós csomagot viszek fel neked úgy hogy kettesével veszem a lépcsőfokokat.
A házhoz szállítás már benne van az árazásban.
Ajjaj, nekem még eszembe sem jutott! Rengetegszer hoztak (sok helyről szoktam rendelni, nem csak onnan), de soha nem adtam. Ti tényleg szoktatok? Ez elég ciki (mármint nekem)... Az más téma, hogy általában a házhozszállítás reggelén szedem össze végleg a tápra, stb. a pénzt, tehát akkor sem tudnék, ha akarnék, de ráadásul teljesen meg is feledkeztem a borravalóról :/
Kérdezőnek, én is inkább a maximumot tenném 500 Ft-ra, bár erősen függ az anyagi helyzetedtől, nekem például az is sok lenne... Ha sok helyről kap borravalót, így is szépen keres rajta.
Ha egy futár naponta 50 csomagot kézbesít és mindenkitől csak 100 forintot kap, akkor az 5000 Ft/nap. 20 munkanappal számolva 100.000 Ft a fizetésén felül. De mondjuk, hogy nem mindenkitől kap borravalót és nem is mindig van ilyen sok csomag, úgyhogy osszuk el kettővel. Akkor is 50.000.
Én 100-200 forint között szoktam adni, de olyan is volt, hogy egyáltalán nem adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!