A Tápfutár.hu futárnak mennyi borravalót illik adni? :D
Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam házhoz szállítással rendelni, csak max. pizzát néha, de akkor is mindig gondban vagyok... tőlük most rendeltem először. Aki szokott tőlük vásárolni, az mennyit ad? :)2011. jan. 3. 20:55
11/13 anonim válasza:
Szerintem 7200 teljesen jó. De tényleg nem történik semmi, ha pontos összeget adsz.
Én mondjuk szoktam nekik adni, mert nagyon szimpatikusan kezelik a vásárlókat. Egyszer rendeltem egy olyan terméket, amit nem tudtak szállítani, és 2-3 hét múlva egy másik gyártótól kaptak (azt hiszem bikacsököt rendeltem)
Nagyjából 1500 forint volt a termék, és ők elküldték postán! Írtam, hogy hogyan tudnám kifizetni, mert az nem járja, hogy ingyen kapom... mondták, hogy a legközelebbi vásárláskor -ha eszembe jut- akkor jelezzem, és kifizethetem:) természetesen eszembe fog jutni, és ki fogom fizetni, már csak azért is, mert ilyen jó fejek:)
12/13 anonim válasza:
Hát én is tök bunkó vagyok ezek szerint. 7080Ft-ra én 7100-at adnék. Mindig felkerekítek, de csak a százasokig. Bár egyszer volt, amikor jégeső esett a pizzafutárnak adtam még egy 100-ast.
13/13 anonim válasza:
Én 500-at szoktam adni, de szerintem elég 200-300is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!