Mennyi borravalót adtok a futárnak, ha ételt rendeltek?
Ma rendeltem kaját 1400 ftért, 1550 ftot fizettem, és a futár olyan bunkó lett, ahogy megszámolta a pénzt, egy szót se szólt, csak elment. Direkt hangosan utána köszöntem, de nem reagált arra sem. Akkor már biztos voltam benne, hogy kevesli a 10%os borravalót.
De mégis mi a fenét vár, mennyi borravalóhoz van szokva?
Ti mennyit szoktatok adni?
Én nem adok borravalót SENKINEK !!! Nekem se ad senki !!!!
Teis kapsz fizetést amiért megdolgozol !!! Ő is kap fizetést. az meg,hogy mit gondol a futár nem fontos!!!
Sok kicsi sokra megy !!!
Na akkor a helyedben felhívnám mégegyszer azt a számot, ahonnan az ebédet rendelted, és szépen elmondanám, hogy a futáruk olyan bunkó, hogy elfejelt köszönni...
10% borravaló teljesen reális, nem tudom mit várt, 1400 Ft rendelés után.
Egyébként én nem adok mindig borravalót, ha nem vagyok megelégedve a színvonallal pl. Ez csak egy elvi dolog, van aki ad, van aki nem. Én irodában dolgozok, nem kapok egy papír kitöltéséért borravalót :S
A futár pedig rendelésenként megkapja a cégtől amelyik foglalkoztatja a kis fix bérét...
Jogos a felháborodásod. MOndom, én azonnal telefonálnék a cégnek. Hát mit képzel?!
Én tegnap nem adtam semmit, mert majdnem másfél órát vártam a kajára, és nagyon éhes voltam már. Meg mérges.
Amúgy meg nem nagyon szoktam kaját rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!