Ebböl, h jöjjek ki jol?
Figyelt kérdés
azok tanácsát kérem akik voltak ilyenbe,vagy ilyesmivel foglalkoznak!!!az exbarátomnak vettem fel hitelt mikor még együtt voltunk,nincs rola papirom,amiota szakitotunk nem nagyon akarja fizetni.a hitelböl van még 6év.mit tegyek?2011. febr. 18. 18:33
1/6 anonim válasza:
Először is tanulj belőle, bár nem értem, hogy juthatott eszedbe ilyen. Másodszor is próbáljátok meg, hogy ő átvállalja a hitelt. Tehát hogy az ő nevére írják.
2/6 A kérdező kommentje:
nem tudtam akkor,h szakitás lesz bele,meg már a menyasszonya voltam.nagyon sokat tanultam bele.ezt ügyvéddel tudom elintézni?és ha nem akar bele menni?
2011. febr. 18. 18:36
3/6 anonim válasza:
Ha nem tudod bizonyítani,hogy neki vetted fel,akkor neked kell kifizetni! Nem tudod rajta behajtani,ha ő nem akar fizetni.
4/6 A kérdező kommentje:
és ha sikerül áttiratni az ö nevére,akkor ezt ügyvéddel kel elintézni?
2011. febr. 18. 18:43
5/6 anonim válasza:
Meg még a bankkal is, ugyanis akkor ő lesz az új adós. Ha nem megy át a bank adósminősítésén, akkor nem is vállalhatja át a hitelt. Ezt persze nem muszáj megtennie. Tehát vagy lesz olyan jó fej, hogy átvállalja önként vagy tőled fogják behajtani a bankok és nem tehetsz ez ellen semmit a világon.
6/6 anonim válasza:
Azt hiszem sajnos neked kell kifizetni,valsz a bank azért nem adott neki hitelt mert nem volt biztos a visszafizetésbe ,ugy hogy nem fogja most adóssá elfogadni nem is érdeke még ha a volt barátod bele is egyezne akkor sem fogadná el a bank. Sajnállak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!