Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lesz ebből valami probléma?

Lesz ebből valami probléma?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam a munkaügyi központból egy levelet /végzést/,hogy 8 napon belül jelentkezzem vagy törölnek az álláskeresők nyilvántartásából.

Még 2008-ban regisztráltattam magam és decemberbe meg kellett volna jelennem,de 2008 októberétől dolgozom és hát tény,nem jelentem meg akkor.És már ennyi idő után teljesen el is felejtkeztem róla.

Mivel még tanuló voltam akkor,így ellátásban,segélyben nem részesültem vagyis már feleslegesen voltam nyilvántartva.

És most 3 évvel később jött ez a papír,hogy meg kell jelennem.( Jó,hogy eszükbe jutottam)

Ha nem megyek,akkor mi lesz?

Nagyon messze van az most nekem és az 1 hónaposommal nem indulok el oda.

2011. okt. 21. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Telefonálj oda nekik, hogy mi van, és ennyi. De, ha nem csinálsz semmit, akkor is törölnek a rendszerből. Szerintem úgy tisztességes, ha szólsz nekik. Telefonon is elfogadják.
2011. okt. 21. 11:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Természetesen telefonáltam,csak nem akarják felvenni. A mai napon már többször is hívtam őket a megadott telefonszámon,de semmi válasz!

2011. okt. 21. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!