Mekkora probléma, ha a munkavállaló "variál" az interjú időpontjával kapcsolatban?
Sziasztok!
A következő lenne a szituáció: most szóltak, hogy nekem holnap este Pesten kellene lennem. Ezt nem tudom jelenleg megoldani, mivel az ország keleti felében vagyok, és olyan órám lesz holnap, amiről nem tudok hiányozni. Írtam a hölgynek, hogy nem jó a holnap, de a péntek vagy a csütörtök már megfelel. Erre rá is bólintott, legyen pénteken estefele.
Nem akarok túl pofátlannak tűnni, de nagyon nagyképű lenne, ha leírnám, hogy az esti hazafelé tartó IC-t szeretném elérni? (este 8 körül) Szállást nem szeretnék fizetni, így is elég nagy költség a vonatjegy. (Egyetem mellett szeretnék dolgozni, önálló keresetem egyelőre nincs.)
Köszönök minden választ!
06:59
Miért lenne kamu azért, mert e-mailen kommunikál?
A főnököm most indítja az új vállalkozását, nem épp pici cég ( 70 alkalmazott, több milliárdos befektetés ) és igen, e-mailben is kommunikálnak a jelentkezőkkel. 2 nagyon egyszerű oka van:
1., Ingyen van
2., Aki a pénztárosnál komolyabb pozíciót kívánna betölteni a cégnél annál alapelvárás, hogy el tudjon olvasni egy mailt. Sőt, valójában inkább az, hogy legyen okostelefonja amire be van állítva az e-mailje és azonnal elolvassa....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!