Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből a lépésből hogy jöjjek ki jól?
Figyelt kérdés
van egy lány, akit nagyon szeretek, már azelőtt is szerettem, hogy barátja lett volna, nagyon ritkán beszélünk mostanában semmit sem. de tisztáznunk kellene egy-két dolgot. nagy pofátlanság, ha, mikor a fickójával kettesben, odamegyek hozzájuk, és félrehívom a lányt egy beszélgetésre?2010. márc. 2. 16:34
1/7 anonim válasza:
hogyha a pasijával vam a csaj félre ne merd hívd,mert a csaj fog a fejére kapni meg csak a balhé lesz belőle.
akkor beszélj vele mikor egyedül van
2/7 A kérdező kommentje:
de ezek össze vannak nőve nekem pedig beszélnem kellene a lánnyal bármi áron.
2010. márc. 2. 16:39
3/7 anonim válasza:
hát ha összevannak nőve akkor baxhatod, mert semmi esélyed, tudod mi az a semmi? 0%, tanultatok százalékot suliba?
4/7 A kérdező kommentje:
lefosom én most ezt az egészet, mármint, hogy ők mennyire össze vannak nőve, mondom, a lánnyal beszélnem kell.
2010. márc. 2. 16:43
5/7 anonim válasza:
akkor meg nem értem a kérdésedet,hogyha te már eldöntötted beszélni fogsz vele akkor is ha ott van a pasija,akkor felesleges is volt kérdezned.
6/7 anonim válasza:
Ha a pasijával van semmiképp se zavard, mert csak a baj lesz belőle.
Inkább írj neki msn-en vagy írj egy levelet neki iwiwen/myvipen.
7/7 A kérdező kommentje:
nem jár fel több hete. de most voltaképp mi baj lehet? pasija megver? elég nyápic. tehát voltaképp azt kérdezem, ronda dolog ezt csinálni?
2010. márc. 2. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!