Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jőjjek be neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon megteccet de azthiszem én nemteccem neki. Lehet esély hogy Megteccek neki? Vagy hogy szedjem fel?2011. szept. 2. 14:15
1/12 anonim válasza:
Idővel mindenre van esély. Mondjuk tanulj meg írni.
2/12 anonim válasza:
Lehet, ha előbb megtanulsz írni ;)
3/12 A kérdező kommentje:
Jolvan na bocsi csak nagyon ideges vagy miatta. Am hogy szedjem fel? :/
2011. szept. 2. 14:26
4/12 anonim válasza:
A ribiket lehet felszedni. Ahhoz pedig pénz kell sok.
Barátnőt akarsz vagy d...ni csak?
Hány évesek vagytok, ez attól is függ.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedni egyébként meg még túl kicsi vagyok csak azt szeretném elérni hogy tetszedjek neki. A többi később ráér. 12\F
2011. szept. 2. 14:30
6/12 A kérdező kommentje:
" nem dugni. (bocsi)
2011. szept. 2. 14:36
7/12 anonim válasza:
Hát, ahhoz olyan külső kell, ami neki tetszik:)
Az ízlését nem valószínű, hogy át tudod alakítani. Magadon alakíthatsz, ha nem vagy elégedett.
A belsődről nem tudom, hogy mit gondol. Lógj vele sokat, hátha megtetszel.
8/12 A kérdező kommentje:
Jó kőszi
2011. szept. 2. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!