Rendkívül megbántott egy barátnőm, de ő nem veszi komolyan, azt hiszi, csak durcizom stb. Nem haragszom, mert nem nagyon szoktam, de tényleg baromira fájt amit tett, és pláne az, hogy észre sem veszi. Hogyan jöjjek ki ebből?
Hétfőn történt a dolog. Nagyon rosszul esett amit csinált, azóta nem is nagyon beszéltünk, csak néha msnen. De nagyon kemény, néha bunkó vagyok vele. Ő ilyen kis ugrálós, örökmozgó típus, nagyon könnyen ismerkedik, közvetlen, talán ezért is nem fogja fel, hogy egy ilyen kis (mert végülis tényleg nem halálos) dologgal mennyire megbántott. Azt hiszi, csak csinálom a fesztivált. Nem haragszok rá, és azt hiszem, meg lehetne beszélni a dolgot, de jó lenne, ha legalább látnám rajta a megbánást... De nem. Mi tegyek? Üljek le vele, és mondjam meg neki, h mi van? Vagy felejtsem el az egészet, és tegyem túl magam rajta?
Egy bánatos 18 éves lány
Ha fontos barátságnak gondolod, tartod, akkor mindenképpen ülj le vele, és mondd el, mit érzel, mik a gondolataid.
De nem biztos, hogy ha magától nem jön rá, nem látja, hogy ez neked mennyire rosszul esett, akkor lehet, hogy nem is annyira jó barátnő.
Szerintem azért egy próbát megér beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!