Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen lehetőségeim vannak?

Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Egy éve kezdődőt az egész. Először jött egy válás, ami magával rántotta azt is, hogy a közös otthonunkat elvitte a jórészt a bank. Már ez így önmagában is elég nehéz helyzetet szült, és most jött az újabb sorscsapás.

A munkám, és az ahhoz való végzetségem elég speciális, amihez időszakos orvosi alkalmassági vizsgálat is tartozik.

Most viszont már nem engedtek át az orvosok a látásom meggyengülése miatt, így nem tudom a munkámat folytatni. A cégen belül nincsen más munkalehetőség, ami lenne, ahhoz meg nem elegendő a végzetségem.

(fő iskola, diploma szükséges)

Itt vagyok negyven évesen, és most se család, se otthon, se munka, és nem is látok esélyt arra, hogy valamelyik is összejöjjön.

Tanácstalan vagyok, hogy mit lehet tenni egy ilyen élethelyzetben, mert úgy tűnik, mindent elvesztetem, amit eddig az életben elértem. (Milyen élet vár így rám)

2010. dec. 15. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress munkát bárhol az országban! Most "szabad vagy", megengedheted, hogy oda költözz, ahol találsz munkát. Ha a végzettséged annyira nem speciális, hogy az országban ne kelljen több ilyen szakember, akkor összejöhet.

Légy bátor! Most vagy a legszebb férfikorban, ne aggódj, lesz még munkád, családod és otthonod is!

2010. dec. 15. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Először végy egy nagy levegőt és engedd el minden bajodat. Fogadd el hogy régi életed lezárult elmúlt. Minden elmúlik egyszer. Aztán végy még egy nagy levegőt és lelkesen vesd bele magad valami újba. Fontos hogy ne légy magad alatt, mert az átjön és nem fognak alkalmazni segíteni neked az emberek. Én a helyedben ott kezdeném hogy mit akartam csinálni mindig is csak azért nem csináltam mert biztos állásomat nem adtam fel? És megpróbálni. Sok sikert.
2010. dec. 16. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!