Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magánnyugdíjpénztártag vagyok...

Magánnyugdíjpénztártag vagyok 11 éve. Nembírom követni az eseményeket, most akkor milyen lehetőségeim is vannak?

Figyelt kérdés
Vagy maradok,vagy átmegyek államiba az összeggel és jóváírják....De én szívesebben kivenném.Olyan 800E ft körül lenne szó.HA ki lehet venni.De 15%-át le kell akkor adózni?!De Orbán tegnap valami olyasfélét mondott hogy aki jan.31ig kiveszi a hozamot,annak nem kell leadózni.Lehet inkább betenném az összeget számlára,mint elvesszen a kalapba,és leszekállami nyudíjas.Szerintetek mi az ésszerűbb?Nem látom át.Köszi a tanácsokat!
2010. dec. 13. 08:28
 1/2 anonim ***** válasza:

A 800 ezredet elveszi Viktorka. Csak az ezenfelüli hozamodat veheted ki,és azután nem kell adózni.

Arról ne is álmodj,hogy a megtakarításod megmarad neked.

2010. dec. 13. 08:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Az szép....ki is akadok akkor tuti.Inkább gyűjtögettem volna a párnám alá.De mi számít hozamnak,nem értem,nem ami összegyűlt 11 év alatt?Hol van ez feltűntetve az összesítőn?
2010. dec. 13. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!