Pár napja kaptam egy sms-t a telefonomra, hogy nyertem a South African National Lotto-tól 840, 000, 00 dollárt. Volt még az sms-ben egy e-mail cím akivel fel kell vennem a kapcsolatot ha igényt tartok a nyereményre. (? )
"elkellett küldenem pár adatom meg a telefonszámom mivel azt írták, hogy a nyereményt a T-mobile-os számok közt sorsolták ki"
Mondd, Te normális vagy, ember?
azta, ekkora ökröt....
pár buktató
megadtad a t-mobilenak az e-mail címed? ugye, hogy nem...
jelentkeztél valami nyereményjátékra? ugye, hogy nem...
Dél-Afrikában, miért a magyarországi T-mobile-osoknak sorsolnának? na?????
ha nyersz valamit, miért neked kéne fizetned? na???? van rá értelmes magyarázatod???????
de ha beütöd a témát a googleba, akkor már rég megkaptad volna a válsazt
idióta....
Igen, az egy átverés.
Viszont én Dr. Mugababa Kisztihand-Connor vagyok, a Nigériai Nemzeti Bank elnöke. A hazámban dúló polgárháború miatt szükségem lenne valakire Európából, hogy kimenekítsem az ország aranytartalékát. Aztán felezünk. Csupán egy minimális összeget kell majd előre utalnod, mert a hadsereg gerillái zárolták a hivatali bankszámlámat, de aztán jön az arany :P
8-[[
Én nem értem, te nem olvasol???...
Nem hallottál róla, hogy évek óta ezzel húzzák le a hiszékeny embereket?!...
A TV-ben is több műsor volt ezzel kapcsolatban, hány korlátolt ember beugrott és küldte a pénzt...
Méghogy "pénzügyi igazgató" : röhögnöm kell!!!
Inkább azonnal menj a rendőrségre, mert a telefonszám és az emailcím alapján talán le lehet fülelni a csalókat most még frissiben!!!
Az nyer a lottón, aki lottózik. Azok közt is ritkaság. Szakállas trükk, nigériai levél (más néven 419-scam) néven ismert csalás egy verziója:
Legjobb amit tehetsz, hogy veszel egy üveg finom bort, megiszod, elbúcsúzol a pénzedtől, és soha többet nem gondolsz rá.
"megadtad a t-mobilenak az e-mail címed? ugye, hogy nem..."
Kedves válaszoló! Elolvastad a kérdést, amire írtál? SMS-t kapott, nem emailt!
"azta, ekkora ökröt.... [...] idióta...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!