Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudom felvenni Vaterán...

Hogyan tudom felvenni Vaterán a kapcsolatot az eladóval?

Figyelt kérdés
Vaterán sikeresen licitáltam és elnyertem egy terméket. Az eladó fél vidéki, ezért előre utalásos csomagküldést szeretnék tőle kérni. (ez az opció volt megadva nála) Ebben az esetben ki kell adnia a bankszámlaszámát, igaz? Hogyan tudok üzenetet küldeni neki? Kezdő vaterás vagyok és sehogy se találom ezt az opciót. Valahogy fel kell vennem vele a kapcsolatot :S
2011. jan. 15. 19:07
 1/4 anonim válasza:
azon az oldalo, ahol mutatja, hogy megvetted van a táblázat, és a jobb oldalon, hogy "további lehetőségek", azon belül van két opció, egy értékelés és a kapcsolatfelvétel.
2011. jan. 15. 19:22
 2/4 anonim válasza:
első vagyok, szóval személyes menü, a vásárolt-ba menj és ott, amit írtam.
2011. jan. 15. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
nem kaptál e-mailt az eladó adatairól?
2011. jan. 15. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
A Vaterától kapsz egy e-mailt, miszerint sikeresen elnyerted a terméket és mielőbb vedd fel a kapcsolatot az eladóval. És ott megadják az eladó adatait. E-mail, stb.
2011. jan. 15. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!