A vaterás eladók általában hány nap után veszik fel a kapcsolatot a vevővel, miután a termékük leütésre került?
Figyelt kérdés
Három napja ütöttem le, írtam neki mailt, de nem válaszol...meddig várjak? Az eladó értékelése csak pozitív, viszonylag rutinos vaterás eladó, nincs okom aggódni?2011. jan. 15. 11:44
1/2 anonim válasza:
Ez teljesen változó. Én a leütés után azonnal fel szoktam venni a kapcsolatot az eladóval (mondjuk én csak vásárolok)
Én javaslom, hogy próbáld meg elérni a megadott telefon számon is, majd ha hét nap után semmi reakció, keresd meg a vatera ügyfélszolgálatát a kapcsolat menüpont alatt, mondd el nekik a problémádat.
2/2 anonim válasza:
Én ha eladok valamit, akkor elvárom, hogy a vevő keressen fel. Ez az esetek 95%-ban meg is történik még a leütés napján. Én többnyire azonnal válaszolok, mert nekem sem mindegy, hogy mikor kerül a számlámra a vételár.
Írj neki mégegyet, lehet elfelejtette, vagy sok terméke ment el egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!