Elküldtem a vevőt a pics@ba? Igazam volt vagy nem?
Lényeget leírom.Van nekem és a férjemnek egy boltunk,mindenféle keleti dolgot árulunk,mellette persze egy csomó fajta rizst is.eljött hozzánk tegnap előtt azaz ember akitől mi meg húst szoktunk venni,és vásárolt 2 nagy doboz növényi margarint,és 2csomag 5 kg-os pakisztáni rizst,monva ő hogy ezt szereti a családja.Jó,mindezzel nem is lenne gond,csak most reggel visszahozta mind a 2 csomag rizst,hogy ez nem pakisztáni,a lényege hogy az egyikből ettek is és már nem 5 kg-os a csomag,hanem 4,6 mivel zab@ltak belőle.Mondta nekem a férjem,hadjam majd ő elintézi,de én kikelve magamból,mondtam neki,hogy nem szégyelli a pofáját,hogy visszahozza amibe már belezab@ltak,meg ilyenek.
na és most azt mondja a férjem,hogy nem szabadott volna vele így beszélni.....
szerintetek igaza van?
most meg nekem van lelkiismeret furdolásom....a pics@ba
hát az utolsónak nagyon köszönöm a bátorító szavakat.....komolyan most kezdem magam helyre rakni..szerintem is megoldom magamhoz méltó módon mert ez nem én voltam csak annyira felhúzott mostanában ez az ember meg a történtek
kedd éjszaka pl ellopták az autónkat úgy hogy a párom zsebéből kilopták a kulcsot rajta volt 2 üzlet kulcsa lakás kulcs és minden egyéb
de képzeljétek a férjem rá egy napra megtalálta a hősök terén a kocsit teljesen épen.persze kulcsok nélkül de legalább megvan akocsi
szóval lényeg zűrös volt ez a hetem
és most még ez is de majd túl leszek rajta remélem....
mindenkinek köszönöm a válaszát tetszéstől függetlenül megy a pont:D
köszönöm
Kedves Kérdező, örülök, hogy látszol megnyugodni! A kérdés kiírásakor érezhető volt, hogy téged is mennyire aggaszt a dolog és bánt a történtek. Most, hogy megosztottad velünk az előző napok eseményeit, én sem biztos, hogy tudtam volna fegyelmezetten viselkedni az adott szituban. Ami az autó megkerülését illeti, ne haragudj, de az kész csodának tekinthető, ismerve az ilyen esetek kimenetelét. Most már csak jóban és szépben legyen részed!
Az előző 85 %-os voltam.
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat,én is úgy érzem hogy már kezdek megnyugodni.....igen kész csoda hogy megtalálta a férjem a kocsit.Mi is alig tudjuk elhinni a mai napig...
Köszönöm a segítő szavaidat.
Ténleg nagyon rendes vagy.Jó lenne jó pár ilyen ember még mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!