Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elküldtem a vevőt a pics@ba?...

Elküldtem a vevőt a pics@ba? Igazam volt vagy nem?

Figyelt kérdés

Lényeget leírom.Van nekem és a férjemnek egy boltunk,mindenféle keleti dolgot árulunk,mellette persze egy csomó fajta rizst is.eljött hozzánk tegnap előtt azaz ember akitől mi meg húst szoktunk venni,és vásárolt 2 nagy doboz növényi margarint,és 2csomag 5 kg-os pakisztáni rizst,monva ő hogy ezt szereti a családja.Jó,mindezzel nem is lenne gond,csak most reggel visszahozta mind a 2 csomag rizst,hogy ez nem pakisztáni,a lényege hogy az egyikből ettek is és már nem 5 kg-os a csomag,hanem 4,6 mivel zab@ltak belőle.Mondta nekem a férjem,hadjam majd ő elintézi,de én kikelve magamból,mondtam neki,hogy nem szégyelli a pofáját,hogy visszahozza amibe már belezab@ltak,meg ilyenek.

na és most azt mondja a férjem,hogy nem szabadott volna vele így beszélni.....

szerintetek igaza van?

most meg nekem van lelkiismeret furdolásom....a pics@ba

2010. nov. 26. 11:21
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
Hogy reagált a pasi?
2010. nov. 26. 11:34
 12/37 anonim válasza:
56%

Ne érezd rosszul magad! Sajnos a vevő nem tudja megállapítani, hogy valami jó-e, vagy sem amíg nem próbálja ki. A 40 dkg szerintem elfogadható teszt mennyiség.

Nem úgy reagáltál, ahogyan kellett volna, ezt te is tudod, de vedd úgy, hogy ez jó volt "tanulópénznek" legközelebb már nem fogsz ebbe a hibába esni.

Megértem, hogy miért voltál annyira dühös, de az ilyen reklamációkat mindig tárgyilagosan kell kezelni! Férjeddel tisztázzátok le most ennek kapcsán, hogy reklamáció esetén hogyan jártok el!

Egyszerűen csak rosszul reagáltál, ne legyen lelkifurdalásod!

2010. nov. 26. 11:35
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát vagy most borultál el, vagy füllentesz, ugyanis ha ilyen kedvesek az üzletedben (te is , kérdező), akkor bezony nem a francba kell elküldeni, ha hü.lye is a vevő, hanem megmondani, hogy bár igaza van , ez nem pakisztáni rizs, de így már nem tudod ezt a csomagot sajnos átvenni, mert felbontották. A boltba se viheti vissza a megkezdett réteslisztet, hogy "bocs, de most jöttem rá hogy az asszonynak sima liszt kellene"....

Bár mondjuk a stílusodból, ahogy írsz, alapból azt sugározza, hogy lehetnek kedves emberek a boltodban-de te nem vagy az feltétlen....

2010. nov. 26. 11:35
 14/37 anonim válasza:
100%
annyiszor szembesülök ezzel itthon, hogy eszméletlen arrogánsak, gonoszak, agresszívak és türelmetlenek egymással az emberek. Legyen szó eladókról, kórházi személyzetről, rendőrről....belehalnánk ha egy kicsit kedvesebbek és türelmesebbek lennénk az embertársainkhoz? Neked jobb lesz attól ha felhúzod magad és durváskodsz, mindent el lehet intézni, de szépen. Mellesleg mézzel több legyet fogsz mint ecettel. A hapsi, azért "z@bált" bele, mert gyanítom akkor még nem gondolta hogy az nem olyan rizs amit ő szeretett volna, majd miután értelemszerűen megkóstolta és rájött hogy nem az a fajta, visszavitte. Ha már a boltban tudta volna, alapból nem vette volna meg, nem igaz? Ha kedves lettél volna vele, akkor valószínűleg továbbra is tőled vásárolt volna, sőt lehet hogy szájpropaganda útján más vásárlókat is odacsábított volna. Így viszont szerintem elveszítettétek mint vevőt, nem hiszem hogy ezek után ragaszkodna hozzátok
2010. nov. 26. 11:36
 15/37 anonim ***** válasza:
72%
Mikor tudja meg a vevő, hogy nem jó a rizs?Csak a főzés után, nem?Na, nekem mondtál volna ilyeneket, emberedre találtál volna.Az életben a lábamat sem tenném be a boltodba, de csinálnék olyan hírverést neki, hogy a forgalmad is megcsappanna.Emberek vagyunk, nem állatok, hogy így beszéljünk a másikkal.
2010. nov. 26. 11:38
 16/37 anonim válasza:
100%
egyébként meg 40 dkg ért kell így kiakadni? nem hiszem hogy ettől mentek majd csődbe...reális mennyiség, nem 40 kg ról van szó...legyél diplomatikusabb
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
hát ha így fejezted ki magad akkor te biztos nem kereskedőnek való vagy. én is dolgoztam kereskedelemben , nagyon sokszor elküldtem volna az ügyfelelt a francba de sosem tettem. ha először fordul ez elő és még úgymond jóban is vagyok az illetővel akkor ebből nem csináltam volna nagy ügyet, pláne nem ilyen alpári módon. igaza van a férjednek.
 18/37 anonim ***** válasza:
86%

1. A férjed jobban teszi, ha keres egy normális eladónöt, te teljesen alkalmatlan vagy erre a munkára.

2. A rizsbe NEM BELEEVETT, hanem kivett belöle annyit, hogy meg tudja kóstolni - a beleevés fogalma egészen más.

3. Ha a vevö nincs megelégedve az áru minöségével, akkor egy normális kereskedö szó nélkül kicseréli, mert egyébként lassan nem lesznek vevöi - és akkor kikböl fog megélni

4. Ha valakinek ennyire trágár a stilusa, az eléggé szegénységi bizonyitvány rá nézve, és kereskedönek semmiképpen sem alkalmas.

Sokkal jobban tennéd, hogy összeszednéd magad, és egy ajándékkosár kiséretében bocsánatot kérnél a vevötöl a viselkedésedért.

19/37 anonim ***** válasza:
78%

pakisztáni volt az a rizs vagy sem?

Én többet oda nem mennék vásárolni, az biztos. Mi 30 kg burgonyát vettünk, és amikor hámoztam, akkor derült ki, hogy minden harmadik szem beteg. Miután itthon vagyok a két kicsivel és kellett kaját csinálnom nekik, lemenni nem tudtam velük a közértbe, mert a közért 7 buszmegállónyira van, a testvérbabakocsi nem fér fel a hegyi buszra, tehát lefele még valahogy toltam volna őket (illetve fékeztem volna veszettül) de visszafelé nem tudok ennyi kilót feltolni a hegyen. Ezt csak azért mondom ,hogy értsd a lényeget. Kb 6-7 kg-nyit kellett elhasználnom a krumpliból, mire lett egy köretnek való krumplink. Másnap visszavitte a párom a zöldségeshez a krumplit, mondta, hogy rossz, ezért visszahozta, a hiányzó mennyiséget persze mérjék le és vagy egy másik zsák más típusú krumplit kér érte vagy a pénzt kéri vissza. A zöldséges kételkedett, mert más nem hozott vissza krumplit, de egy másik zsákot adott, a hiányzó mennyiséggel nem törődött. Így mi elégedetten távoztunk. Az z ember nálatok soha nem fog elégedetten elmenni az üzlet előtt. Bármi is történt, nem beszélhették volna vele így. Vissza kellett volna venned a rizst és visszafizetni. Ennyi erővel le is selejtezhetted volna. Korrekt lettél volna, így viszont nem voltál az. A férjednek volt igaza.

2010. nov. 26. 11:42
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt igazad és valószínűsítheted, hogy ezutána hozzáállás után a vevőd is pont ugyanígy fog hozzád állni. Kereshetsz új hentest...
2010. nov. 26. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!