Elküldtem a vevőt a pics@ba? Igazam volt vagy nem?
Lényeget leírom.Van nekem és a férjemnek egy boltunk,mindenféle keleti dolgot árulunk,mellette persze egy csomó fajta rizst is.eljött hozzánk tegnap előtt azaz ember akitől mi meg húst szoktunk venni,és vásárolt 2 nagy doboz növényi margarint,és 2csomag 5 kg-os pakisztáni rizst,monva ő hogy ezt szereti a családja.Jó,mindezzel nem is lenne gond,csak most reggel visszahozta mind a 2 csomag rizst,hogy ez nem pakisztáni,a lényege hogy az egyikből ettek is és már nem 5 kg-os a csomag,hanem 4,6 mivel zab@ltak belőle.Mondta nekem a férjem,hadjam majd ő elintézi,de én kikelve magamból,mondtam neki,hogy nem szégyelli a pofáját,hogy visszahozza amibe már belezab@ltak,meg ilyenek.
na és most azt mondja a férjem,hogy nem szabadott volna vele így beszélni.....
szerintetek igaza van?
most meg nekem van lelkiismeret furdolásom....a pics@ba
a rizsre rá van írva hogy PAKISZTÁNI jó nagy betűkkel.és biztos hogy az mert bécsben egy török embertől vesszük aki tonna számra ad el ebből.
én még mindig maradok annál hogy van is igazam meg nincs is.Múltko pl ez az ember ugyan így volt nálunk és voltak nálunk nagykereskedők és egy csomó mindent vettek ő megfogta magát leűlt a boltban a legforgalmasabb hekyre és nem vette észre hogy mindenki esik át rajta meg a feje felett cipeljük át a kartonokat ő ott nyugodtan elvolt sőt még faggatta a vevőimet hogy honnan jöttek kik ők meg ilyenek.
Egy "Elnézést, de a bontott csomagot nem tudom visszavenni, a többit természetesen visszavásárolom. Egyébként itt van a csomagoláson, hogy Made in Pakistani." is megtette volna. Ez ilyen köztes megoldás, te a lehető legrosszabbat választottad az azonnali Pakisztánba küldéssel (melegebb éghajlat). Ha ilyenről tudnék, még akkor se mennék hozzád vásárolni, ha nem velem esik meg.
A lelkiismeretfurdalás jogos, az elnézéskérés szintén. Még akkoris, ha neked van igazad. Amúgy pakisztáni volt a rizs?
Hát igen, így olvasva én is az önmérséklést javasoltam volna, de abban az adott szituációban úgymond ösztönösen cselekedtél, amire már te is rájöttél, hisz a történtek után higgadtan látod a helyzetet, sőt most meg neked van lelkiismeret furdalásod.
Talán az lenne egy jobb, ütősebb, megoldás, ha a saját fegyverével lőnél vissza; mivel ti meg nála veszítek a húst, hogy 1-2 héttel később mosolyogva visszavinnéd neki a megvett húsárút valamilyen indokkal. Vagy inkább, simán beszéljétek meg a történteket, kérj elnézést,(vigyél 1 üveg bort) nem kell megalázkodni, és így legalább megmarad az emberi kapcsolatotok, és a lelkednek is eleget tettél.
Renbe ilyen vevőkkel én is találkoztam már sőt volt már zavarosabb is,de ezeket mindig meg tudta oldani,sőt komolyan a boltunk arról híres,hogy szinte mindig mindenki vagy kedvezményt kap,vagy vmi kis ajándékot....pl:aszalt padlizsán,aszalt alma vagy ilyenek,de ezt most valóban nem tudtam kezelni,ráadásul úgy indult a reggelem,hogy lehet nincs meg a bolt kulcs,meg nyitva maradt a bolt éjszakára.....
na mindegy szerintem részben megérdelte részben meg én érdemlem most meg hogy kapom a lecseszéseket tőletek,van lelkiismeret furdolásom
majd megoldódik
aha tudom szerintem ez lesz csak nem üveg borral mert alkoholt itt senki nem iszik mert mindenki muszlim...
de mondta a férjem is hogy ez van ő egy ilyen ember 20 éve ismeri
nem kell vele foglalkozni mindig csinál ilyeneket
majd megoldom vele egy kis arab sütivel ha jön ide
tőle vesszük húst de nem a boltba hanem otthonra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!