Ha a Vaterán a vevő nem fizet (egy hónapot vártam rá) és az én negatív értékelésemre negatívval válaszol alaptalanul (elküldtem a Vaterának is az utolsó levelet), akkor a Vatera biztosan törli az ő értékelését?
A Vatera semmit sem töröl... :-P
Magasról sz@rnak az egész "értékelésre", hiába írsz neki 100 levelet is, hogy igazságtalanul értékelt a másik fél, max. 2 hónap múlva válaszolnak : "ők ezt nem tudják megállapítani"...
Tapasztalatból tudom : nekem 1 szemét Eladó adott "negatívot", mivel merészeltem neki "negatívot" adni azért, mert 100ezer Ft-ért egy sz@r számítógépet adott el nekem. Szervízzel és javíttatással töltöttem el 2 hónapot, pedig egy szép ajándékot szerettem volna a fiamnak, ehelyett csak dühönghettünk! Pedig én azonnal fizettem, mindenben mintaszerű Vevő voltam, de amiért beírtam a tapasztalatomat az Eladóról, ezért bosszúból ő is "negatívot" adott, teljesen ok nélkül!
Hiába írogattam a panaszleveleket a Vaterának, nem foglalkoztak a problémával, illetve kaptam egy levelet 2 hónap múlva : "ők ezt nem tudják, nem akarnak belefolyni a vitákba"...
Tutira veheted : a Vatera semmit nem fog törölni. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!