13 éves gyerek vagyok, nem tudtok nekem mondani, valami olyan dolgot, amiből lehet pénzt keresni, ha nem is sokat?
Figyelt kérdés
Nemfeltétlenül munkára gondolok, bármi amiért pénzt adnak2010. nov. 10. 20:02
31/34 anonim válasza:
De igen hallottam de az írásban nem igazán jön ki sajnos. Viszont a sértegetéseket akkor is lehetett volna mellőzni.
32/34 anonim válasza:
Csak én vettem észre, hogy iszik is nem csak cigizik?
Kapnál tőlem olyat, hogy a neved is elfelejtenéd...
33/34 A kérdező kommentje:
nem, inni még nem iszok
2010. nov. 11. 15:54
34/34 Horváth Márk_24 válasza:
Ha pesti vagy akkor elmehetsz Statisztának. Mega ,X-faktor ilyenekbe én is voltam mindegyikbe.Itt nincs korhatár.Igaz nem valami sok a fizetés.Mondjuk a víg színházas meg 1 nap 2500,- és 5 napig volt.Szóval mondjuk az 10e.
Budán vagy Kecske köz.Princess Castin Produkciós iroda.Hév, és busz is megy oda.Ne kérdezd milyen tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!