13 éves gyerek vagyok, nem tudtok nekem mondani, valami olyan dolgot, amiből lehet pénzt keresni, ha nem is sokat?
szia
újságkihordás pl
időseknek valamit segítesz és ők azt szívesen díjazzák valamennyivel, stb
Lehet,hogy furcsának tűnik amit mondok,egész jól beválik.Elmegyek vásárolni,fizetek stb.stb.És amikor sok az apróm,azokat kiveszem a pénztárcából.Van egy ház alakú perselyem (OTP-s:D) és abba gyűjtöm.Főleg az 5-ösöket,10-eseket és 20-asokat.Így legalább nincs mindig tele a pénztárcám és gyűlik a pénz.Egy-egy alkalommal max. 100 forintnyit teszek a perselybe,ez pedig fel sem tűnik.
Nekem már szépen gyűlik a pénzem:)
És hogy karácsonyra mindenkinek tudjak venni szép ajándékot nem vásárolok már csak amit muszáj,viszont az aprót továbbra is gyűjtöm.Majd karácsony előtt fogom,megszámolom és anyukáméknál (a boltban,ahol dolgozik) felváltatom!Nem lesz túl sok pénz,de 5-600Ft is valami.
Szia! Szétnézel a környéken, ha van olyan nyugdíjas, aki szán egy kis pénzt arra, hogy bevásárolsz neki, akkor ez a legegyszerűbb.
Kutyasétáltatás, lottófeladás.
Ennyi jutott eszembe.
szóval nálam az a hejzet, hogy kapok egy héten 500 forint zsebpénzt, na ebből kijön a heti 1 doboz cigim
ezen kívül néha kapok + zs-t a nagyimtól 2-3ezret, azt elrakom egy perselybe, és emellé ide a tanulásból5ösökért kapok bizonyos mennyiségű pénzt
nade a perselyből gyűjtök vmi nagy dologra
és így kb semmi pénzem nincs, és ez elégg idegesít, hogy pénz nélkül mászkálok, mert kéne még piára,kajára,stb...
Szórólapozás.
Elmentek egy haverral, átvesztek párezer szótrólapot és elszórjátok a cég által kikötött helyen, ha mákotok van egy-két óra alatt megvagytok , tudtok közben dumálni, szóval még időtöltésnek is elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!