13 éves gyerek vagyok, nem tudtok nekem mondani, valami olyan dolgot, amiből lehet pénzt keresni, ha nem is sokat?
Figyelt kérdés
Nemfeltétlenül munkára gondolok, bármi amiért pénzt adnak2010. nov. 10. 20:02
21/34 A kérdező kommentje:
felraktam egy kérdést, hogy mivel tudnék kicsit több pénzhez jutni, erre arról fojik a szó hogy nebagózzak-.-"
szánalmas
2010. nov. 10. 21:32
22/34 anonim válasza:
Írd be google-ba hoy szórólapos munka, ki fog adni találatokat, nézelődj! Barátnőm is így talált ilyen melót.
23/34 anonim válasza:
Van egy tuti tippem hogy szerezz + 500 forintot. Nem veszel cigit. Most nyomatékosan fölhívom rá a figyelmed, hogy a pelenkás agyaddal is megértsd: A hangsúly nem azon van hogy ne dohányozz. Viszont ha te elköltöd a pénzed tüdő/száj/gégerák/COPD/érszűkületre és egyéb finomságokra, akkor ne siránkozz hogy nincs elég pénzed...
24/34 anonim válasza:
"én, akik nem vagizásból csinálják, hanem volt egy méjrepülésük, szerelmi csalódás"- Szép kis családod lehet/barátaid(már ha vannak) lehet/lehetnek ha a problémáidat képtelen vagy velük megbeszélni, és drogokhoz kell folyamodnod megoldásért....
25/34 anonim válasza:
Ne haragudjatok de nem az volt a kérdés, hogy leszokjon-e vagy sem.
Nem cigiző kamasz vagyok hanem egy 26 éves anyuka, és tényleg nem jó hogy ennyi idősen bagózik, de nem ez volt a kérdés tehát nem is prédikációra vár.
Nézd meg az alábbi linket és keresgélj:
26/34 A kérdező kommentje:
ésakkor szórólapozást csinálhatnak 16 alattiak is?
2010. nov. 10. 22:11
27/34 anonim válasza:
hú ezt látod nem tudom, nézz utána, én csak belinkeltem ezeket....
ismerősöm már 17 volt amikor csinálta ez tény...
28/34 anonim válasza:
Szakadok a röhögéstől.13 évesen beszél mélyrepülésről és szerelmi csalódásról :D Öcsi te még azt sem tudod mi az az élet és a szerelem.
29/34 anonim válasza:
23.11. nem igaz amit írtál tájékozódj és aztán írj. De akkor sem ilyen bunkó módon.
30/34 anonim válasza:
23.17-nek nagyon köszönöm a kioktatást.
Kiskegyed ugye még nem hallott cinizmusról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!