Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet tönkretenni egy...

Hogyan lehet tönkretenni egy tisztességtelen céget?

Figyelt kérdés

Az előző munkahelyemen diplomás munkakörben minimálbéren voltam bejelentve (igen, aláírtam a szerződést, viszont tényleg szükségem volt a munkára). Ezen felül komoly pénzeket csaltak el több mindenkitől úgy, hogy akár egy egész napot nem fizettek ki, mert nem a ledolgozott munkanapokra arányosították a munkabért, ha tört hónapot dolgozott. Hó végén a bérpapírt sem adták oda, így a bérszámfejtett összeg sem látszik. Persze még nekik áll feljebb, és utólag is mocskolódnak mindenkiről, aki ezt szóvá merte tenni.

Rengeteg más, komolyabb probléma is volt ezen kívül, munkavállalókkal szemben is, plusz adócsalás is bőven. Engem anyagi kár végül nem ért, mert a felmondásomnál kifizettettem velük az összeget, viszont szeretném, hogy ne működhessen tovább egy ilyen undorító hely.

Ha bejelentést teszek a NAVnál, azzal érhet engem bármilyen kár? Hol és milyen módon lenne ezt érdemes bejelenteni, hogy minimum egy nagyobb bírságot kapjanak?

ma 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Elmesz szepen a munkaugyi kozpontba es bejelentest teszel, nevvel termeszetesen
ma 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Munkaügyi ellenőröket keresd.

NAV nem tud mit csinálni ha le vannak fedve számlával.

ma 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
És mit tudsz BIZONYÍTANI?
ma 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!