Mely vállalkozások, üzletek csaptak be Benneteket, mint vásárlót a legarcátlanabb módon?
Figyelt kérdés
Kérem a tisztelt válaszolókat, hogy magánszemélyek közötti vagy ügyes-bajos dolgokról itt ne legyen szó.2014. jún. 4. 04:38
1/16 anonim válasza:
Tegnap a hentes romlott húst adott,direkt kérdeztem ,hogy friss e,mert sokat vettem..hazahoztam...ki kellett dobnom:(
2/16 anonim válasza:
Auchanban 6 üveg ásványvíz helyett 66-ot ütött be a pénztáros. Sajnos csak otthon vettük észre. Ez kompenzálva lett, amikor később 36 l tejet vettünk és a pénztáros akkor csak egyet ütött be.
3/16 anonim válasza:
A Sparban (Újpest) legutóbb felszámoltak egy kis üveg Jagert sutyiba, de a nagy bevásárlás miatt csak otthon vettük észre a blokkon... (a Jagert persze meg se kaptuk, csak kifizettették)
4/16 anonim válasza:
Árkád egyik éttermében 1x becsapott a pénztáros 200Ft-tal, másik héten, újra próbálkozott, de már résen voltam, megsértődött, mikor szóltam neki, h rosszul számolt. Úgy látszik rendszeresen bepróbálkozik, hátha leesik neki is vmi alapon.
5/16 anonim válasza:
A ferenc körúton lévő zöldségesnél, többször is, másokat is. Amikor egyszer elkértem a számlát úgy néztek rám, mintha még én lettem volna a gonosz. A számlán más összeg volt, magyarázkodtak... De akkor már azért kértem el, mert többször érzékeltem, hogy valami gyanús
6/16 anonim válasza:
A Metroban az egyik drága italt kétszer húzták le (mi is csak otthon vettük észre) (nagy volt a számla összege, mert ünnepségre vásároltunk, plusz ajándékokat is vettünk, ráadásul nemcsak magunknak)
A DMben az akciós áron kitett termék akciós ára helyett a teljes árat húzta le a pénztáros. Amikor reklamáltunk, azt mondta, hogy joga van teljes áron számlázni, mert azon az áron is kint van ugyanaz a termék.
7/16 anonim válasza:
A Group Tender 08 Zrt. húzott le az egyik webáruházán keresztül.Webáruházakat üzemeltetnek a neten,alacsony de még hihető áron hirdetik a termékeket,nagyon,de nem feltűnően kedvező előreutalásos szállítással.Mikor már jó páran reklamálnak mert nem érkezik a cuccuk egyszerűen törlik a weboldalt és újat indítanak más névvel.A rendőrség tud róla,de nem erőlködnek túlságosan,hogy a károsultak visszakapják a pénzüket.
8/16 anonim válasza:
Tegnap történt,autópálya matricát megvettem,megállítottak ellenőrizni,nem volt benne a redszerükbe hogy kifizettem,megbüntettek 14 ezerre.
9/16 anonim válasza:
"Tegnap történt,autópálya matricát megvettem,megállítottak ellenőrizni,nem volt benne a redszerükbe hogy kifizettem,megbüntettek 14 ezerre."
A nyugtát nem tartottad meg, amit a matrica vásárláskor kiadtak?
10/16 anonim válasza:
Én a szolgáltatókkal (legyen az EOn, vagy mobilszolgáltató) nem vagyok kibékülve. Pofátlan lehúzások, és elképesztő hangnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!