Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mely vállalkozások, üzletek...

Mely vállalkozások, üzletek csaptak be Benneteket, mint vásárlót a legarcátlanabb módon?

Figyelt kérdés
Kérem a tisztelt válaszolókat, hogy magánszemélyek közötti vagy ügyes-bajos dolgokról itt ne legyen szó.

2014. jún. 4. 04:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Bemutattam a nyugtát is,azt mondták fizessem be az összeget 30 napon belül és ha akarom reklamáljak,ha igazam lesz visszaküldik a pénzt,de ha 30 napon belül nem fizetem be az összeget utána 56 ezer lesz,szemetek ..jobban jártam volna ha nem veszek matricát,akkor 14 igy meg 17 ezerbe került:(
2014. jún. 5. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:
42%

"Bemutattam a nyugtát is,azt mondták fizessem be az összeget 30 napon belül és ha akarom reklamáljak,ha igazam lesz visszaküldik a pénzt,"

Mindenképpen reklamálj, annál a cégnél, ahol vetted a matricát. A nyugta alapján 100%-ra veszem, hogy kifizetik, a büntetéseddel együtt is.

2014. jún. 5. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Pont most reklamáltam,ugy néz ki az eladó csajnak kell kifizetni mert ő hibázott.sajnálom szegényt,de majd máskor jobban figyel,mert én odaadtam neki a pénzt,de ő nem ellenőrizte,hogy elfogadta e a rendszer
2014. jún. 5. 16:25
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
nekem a boltban egyszer 200 forint helyett 1 török lírát adtak vissza
2014. jún. 26. 07:57
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"Pont most reklamáltam,ugy néz ki az eladó csajnak kell kifizetni mert ő hibázott.sajnálom szegényt,de majd máskor jobban figyel,mert én odaadtam neki a pénzt,de ő nem ellenőrizte,hogy elfogadta e a rendszer"

Gratulálok, hogy sikerült elintézni. Gondoltam én.

A lányzót ne sajnáld, ha szívsebész lett volna, és hibázik, szétvág keresztbe mindent, akkor meg is hal a beteg. Így csak picike pénzt kell fizetnie.

2014. jún. 26. 10:12
 16/16 Kovács János Szal. ***** válasza:
46%

A Pólus Centerben az arab mobiltelefon üzletben lévő testvérek már kétszer átvertek, nem állják a garanciát és nagyon támadóan lépnek fel, ha érvényesíteni akarod a garanciát. Az hogy úgy tesznek, mintha nem lenne kötelességük a hibás telefont garanciaidőn belül kicserélni, az önmagában nagy átverés. De hogy a javításra pénzt kérnek előre és utána ugyanúgy nem javítják meg a készüléket, az mindennek a teteje.

Gyanús, hogy írni-olvasni sem tudnak elfogadhatóan, mert az általuk forgalmazott telefonok megnevezését sem tudják leírni hiba nélkül.

Nem szabad üzletelni velük.

2014. júl. 28. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!