Szerintetek is tisztességtelen, ha egy tanfolyam sokkal drágább, mint amennyit valójában ér?
Hát, ezt így azért nehéz megítélni. Nekem a feleségem végzett olyan weblapszerkesztő tanfolyamot, aminek semmi értelme nem volt, mert nagyon korszerűtlen anyagot adtak le, nagyon alacsony szinten. A végén rájött, hogy előrébb van, ha ingyenes weblapsablont tölt le.
Viszont előre megismerhető volt a tanterv, illetve volt rengeteg rossz vélemény a neten. Nem tájékozódott megfelelően, így nem mondanám, hogy átverés volt a tanfolyam, csak neki nem lett volna rá szüksége. Lehet, hogy valakinek meg jó kezdőlöket lesz a további fejlődéshez. De túl sokat elvárni ilyen kis tanfolyamoktól felesleges, nagyon könnyen belátható, hogy nem lehet egyetemen évekig oktatott szakmákat heti 3 órában megtanulni.
Ezért kell előre utánanézni.
Nagyon sok cég van, akik nem nyújtanak semmit, nem elfogadott képzés, nem OKJ-s., nem használható utána a papír semmire sem, kb. kapsz egy oklevelet, amit magadnak is gyárthatsz otthon.
Ez hobbinak jó lehet. Ezt mindenki maga döntse el, hogy mi éri meg neki.
Hivatalos iskolarendszerű vagy OKJ képzéseket indító intézményeknél meg tudhatod, hogy mire számíts, hiszen sok információnak előre utána tudsz nézni, láthatod, hogy miből áll a képzés.
Tréningeknél meg szintén vannak profi cégek, és vannak, akik bárkinek bármilyen tréninget megtartanak, ha fizetnek érte, és nem azért, mert mindenhez értenek :)
Mi mennyit ér az szubjektív fogalom. Mivel senki nem tartott pisztolyt a fejedhez mikor befizetted a pénzt ezért nem történt jogsértés.
Ha én hírdetek egy okj-s jedilovag tanfolyamot 1 millióért es van aki jelentkezik, akkor én megtartom a tanfolyamot. Egy héten át meditálnánk és közben mondanám hogy érezd az erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!